Πάτρα: Εκοιμήθη ο ιερέας Βασίλειος Κατσιγιάννης του ιερού ναού Αγ. Νεκταρίου Πατρών- Αύριο η Εξόδιος Ακολουθία

Μία θλιβερή είδηση έγινε γνωστή και προξένησε συγκίνηση. Εκοιμήθη σε ηλικία 90 ετών ο γνωστός και αγαπητός ιερέας, πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Κατσιγιάννης, την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως και Υπεραγίας Θεοτόκου.

Όπως αναφέρει το blog του ιερού ναού Αγ. Νεκταρίου Πατρών όπου ο εκλιπών ιερέας λειτουργούσε, i-n-ag-nektariou-patron.blogspot.com, ο πολυσέβαστος κεκοιμημένος αδελφός και συλλειτουργός χρημάτισε εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Μαζαρακίου και εν συνεχεία του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών όπου επί σειρά ετών συλλειτούργησε με τον κ.κ. Χρύσανθο, νυν Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, μέσα σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού, εκτιμήσεως και αγάπης. Επίσης ο π. Βασίλειος Κατσιγιάννης υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση στο γραφείο γάμων της Ιεράς Μητροπόλεως Μητροπόλεως.

Όπως τονίζει ο κ.κ. Χρύσανθος, ο εκλιπών ιερέας υπήρξε άκακος και αμνησίκακος, ευσεβής και φιλόθεος, φιλακόλουθος και φιλότιμος.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018 στις 18.00 το απόγευμα. Ο εκλιπών είχε και συγγένεια με την οικογένεια Χάχαλη της γνωστής Πατρινής ποτοποιίας.