Ένας νεκρός σε απίστευτο τροχαίο στην Πατρών- Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου- Ι.Χ. για να αποφύγει τετράποδο, έπεσε πάνω σε άλλο Ι.Χ. και μετά σε πεζούς- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερα: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και ένα παιδάκι, το οποίο επέβαινε στο ένα από τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι ελαφρά τραυματισμένο. 

Τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου στο ύψος του Βουπρασίου. Όπως λένε στο tempo 24 αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ενός αυτοκίνητου το οποίο κινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα, έχασε τον έλεγχο έξω από τα καφενεία στο ύψος του Βουπρασίου όταν πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο ένα τετράποδο.  Για να το αποφύγει έκανε ελιγμό με αποτελεσμα να χτυπήσει  σε άλλο διερχόμενο όχημα και σύμφωνα πάντα με  αυτόπτες μάρτυρες, να καταλήξει  πάνω σε ομάδα αλλοδαπών, πιθανότατα από το Μπαγκλαντές, που κινύνταν στην άκρη του δρόμου και να κόψει το νήμα της ζωής ενός ανθρώπου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί και ένα παιδί, αλλά ευτυχώς ελαφρά.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ