To φετινό μαγιό που θα είναι τάση και το καλοκαίρι του 2019

Από τον Ιανουάριο, ναι μη σοκάρεσαι καλά διάβασες, ξεκινήσαμε να βλέπαμε τα posts με μαγιό στα Ιnstagram accounts των πιο hot It-girls του πλανήτη. 

Από την Elsa Hosk μέχρι την Emily Ratajkowski, ξεκίνησαν δειλά - δειλά να ανεβάζουν τις αποδράσεις τους σε τροπικούς προορισμούς, ορίζοντας ταυτόχρονα τα swimwear trends του 2018.

Ένα από αυτά είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω: το bikini με ζώνη στη μέση, σαν και αυτό που φορούσε η Ursula Andress το 1962 στην ταινία του James Bond και η Ηalle Berry σε αντίστοιχη ταινία του ίδιου ήρωα, στο «Die Another Day» συγκεκριμένα, το 2002. 

Αυτό, λοιπόν, το άκρως κινηματογραφικό είδος μαγιό ήταν πολύ επίκαιρο αυτό το καλοκαίρι που διανύουμε και οι προβλέψεις των ειδικών δείχνουν πως θα παραμείνει in fashion και το 2019. Η γραμμή του είναι ιδιαιτέρως κολακευτική για τις γυναίκες με ανοιχτή λεκάνη καθώς η ζώνη στο συγκεκριμένο σημείο δείχνει πιο λεπτή τη μέση και τραβάει την προσοχή στο πάνω μέρος του κορμού.

Το «κακό» σε αυτό το σχέδιο είναι ότι κονταίνει τα πόδια οπότε μην δοκιμάσεις να το φορέσεις αν τα ψηλά άκρα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Αν είναι όμως, πάρε τώρα ακόμα όσο προλαβαίνεις αυτό το bikini και θα το φοράς και το επόμενο καλοκαίρι. 

Και αυτό είναι δέσμευση.