Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 14 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και πανικοβάλλεστε. Αλλαγές στα σχέδιά σας μπορεί να φέρουν προσωρινό φόρτο στην εργασία σας. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία, το θέμα είναι ότι μεταφέρετε στο σπίτι θέματα από τον εργασιακό χώρο σας. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

ADVERTISING
inRead invented by Teads

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν εξηγήσετε στον σύντροφό σας ποια σημεία είναι αυτά που σας κάνουν να συνεχίζετε να δυσκολεύεστε, θα σταματήσει να κάνει σενάρια που αφορούν τη σχέση σας. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δεν σας χωρίζει τίποτα από τον σύντροφό σας, απλώς αυτό το διάστημα έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε αρνητικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, καλό θα ήταν να ξεφύγετε με ένα ταξίδι, έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα το μεταδίδετε στη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι λάθος να «παγώνετε», έστω και με αριστοτεχνικό τρόπο, τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας προκειμένου να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν πρέπει να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα. Διαμορφώστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δεν δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Οσον αφορά τα προσωπικά σας, πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται στην καλύτερη φάση με εσάς και να πρέπει να τον στηρίξετε, γι' αυτό χρειάζεται να εξισορροπήστε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά κι εσείς δεν πρέπει να δίνετε τόση σημασία. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να αποδώσουν καρπούς στο κοντινό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα και ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως είναι η ώρα να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις, τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Μη δώσετε σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν, γιατί μπορεί να σας αποσυντονίσουν.

Διαβάστε επίσης