"Ημουν μεθυσμένος"- Η δικαιολογία του ανήλικου για τον φόνο στο Αίγιο

Επέμεινε στον ισχυρισμό ότι ήταν μεθυσμένος και δεν καταλάβαινε τι έκανε ο 17χρονος, που σκότωσε με βαριοπούλα έναν 31χρονο στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής απολογίας του στις εισαγγελικές αρχές. Μετά το τέλος της απολογίας του επρόκειτο να οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων.
Ο νεαρός δράστης της φρικτής δολοφονίας που συγκλόνισε το Αίγιο πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ενώπιον του εισαγγελέα ότι είχε πιει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν εκτός εαυτού. Σε αυτή την κατάσταση που βρισκόταν απέδωσε και τη μακάβρια πρωτοβουλία του να καταγράψει τμήμα της φονικής επίθεσης κατά του 31χρονου με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του. Οσο για το κίνητρο της δολοφονίας, επέμεινε στη θέση ότι ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.
Ο 17χρονος, παρουσία του δικηγόρου Γιώργου Μπέσκου, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου (ο οποίος διορίστηκε για να χειριστεί την υπόθεσή του), εμφανίστηκε συνεργάσιμος στην Εισαγγελία Αιγίου χθες. Η απολογία του διήρκησε περίπου μία ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν σημειώθηκε καμία ένταση όσο ο δράστης έδινε την εκδοχή του για την υπόθεση που εξακολουθεί να συγκλονίζει την πόλη.
 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ