Η Ναταλία Μίγδου επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια!

Μετά από 11 χρόνια απουσίας, η Ναταλία Μίγδου κάνει comeback στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα η ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Την είδηση της επιστροφής της ανήγγειλε η ίδια μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα όπου ποζάρει με τον Φάνη Μουρατίδη.
 

«Επιστροφή στην τηλεόραση του Ant1 μετά από 11 χρονιά απουσίας μου σε ένα πολλά υποσχόμενο σίριαλ με τίτλο "Πέτα τη φριτέζα". Με τον Ανδρέα Μορφονιό στη σκηνοθεσία (σ ευχαριστώ και σ εκτιμώ Ανδρέα) με τους σπουδαίους Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη στους πρώτους ανδρικούς ρόλους. Όλα τα εχέγγυα διαθέτει αυτή η κωμική σειρά. Και πάντοτε ο ρόλος των ανθρώπων σ αυτές τις δουλειές ήταν και θα είναι να ψυχαγωγούν.. να προβληματίζουν.. να προσφέρουν γέλιο και συγκίνηση.. να ξεκουράζουν το κοινό από αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα και αυτό θα γίνει και με αυτή τη δουλειά! 

Κάναμε γυρίσματα αυτές τις μέρες με σφιγμένη την καρδιά και σχεδόν αμίλητοι ο ένας με τον άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.