Beach party στην Αλυκή Αιγίου από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιάλειας

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13 αυγουστου

Ένα ξέφρενο beach party, με ή χωρίς τους τετράποδους φίλους μας, διοργανώνει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια». Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στην φιλόξενη παραλία της Αλυκής, στο πλάτωμα «Κούτρα», την προσεχή Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 8 το βράδυ και αποσκοπεί, αφενός στο να προσφέρει την ευκαιρία συνάντησης των φιλόζωων και αφετέρου στην ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επιτελεί για τα αδέσποτα της περιοχής.

΄΄Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, μαζευόμαστε στην παραλία, φίλοι παλιοί και νέοι, με φίλους να παίζουν μουσική για να γιορτάσουμε όλοι μαζί και έτσι να βοηθήσουμε τα ζωάκια που έχουν ανάγκη!΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, που τονίζονται και τα εξής: ΄΄Τη διάθεσή μας θα απογειώσουν με τη μουσική τους οι Giannis Jovolos, Nikos Zantes, Dimitris Dimitriou, John Kyriazopoulos, Ilias D.K., Arthur-M, Sam Velvet, Savvas Kontos, Mike Scooterboy και Spiros Simatis. Τον ήχο και τα φώτα θα φροντίζει ο Σπύρος Ρηγόπουλος, με ρεύμα και ότι απαιτούμενη παροχή από το «Porto Bello». Η βραδιά θα περιλαμβάνει μπύρες και αναψυκτικά, προσφορά του ΑΒ Αφοι Κυριαζόπουλοι, που βρίσκεται στη Μητροπόλεως και Γρηγορίου Ε' ενώ θα διατηρούνται παγωμένα χάρη στο ψυγείο-αυτοκίνητο του Ζαχαροπλαστείου «Fresh» στην Σολωμού. Η πιτσαρία «Ciao» θα εμπλουτίσει το μενού με τις νόστιμες δημιουργίες της!΄΄.

΄΄Μια γιορτή για όλους. Μικροί, μεγάλοι, ελάτε όλοι. Φέρτε μαζί τα παιδιά σας, τους γονείς σας, μέχρι και τα σκυλιά σας αν αντέχουν τη βαβούρα. Μια νύχτα δίπλα στη θάλασσα, κι αν ο καιρός μας αφήσει, μια νύχτα για βουτιές με μουσική! Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, Δευτέρα 13 Αυγούστου, στην Παραλία Αλυκής, Πλάτωμα Κούτρα!΄΄, καταλήγει στο κάλεσμά του ο Σύλλογος.

 

https://www.facebook.com/events/224982134882150/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ