Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Παντελάκης

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Νώντας Παντελάκης. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2021. 

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ. 

Ο Παντελάκης γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1995 στα Χανιά. Η ποδοσφαιρική του καριέρα άρχισε στον Εργοτέλη, με τη φανέλα του οποίου έκανε ντεμπούτο στη Super League σε ηλικία 19 ετών. Τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ενώ το καλοκαίρι του 2015 τον απέκτησε ο Ολυμπιακός και τον παραχώρησε δανεικό στον Κισσαμικό Χανίων, όπου και παρέμεινε έως τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2018. 

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Παντελάκης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και νιώθω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στη μεγάλη πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα δουλεύω σκληρά καθημερινά και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».