Ιόνιο: Νικήτρια στη μάχη για τη ζωή της η Διονυσία!

Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν και ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της η Διονυσία Μαρούδα από τη Ζάκυνθο, η οποία είχε διαγνωστεί με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί σε νευροχειρουργική κλινική του εξωτερικού με ένα ιδιαίτερα δυσβάστακτο για την ίδια οικονομικό κόστος.

Μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε αναφέρει πως “Νιώθω μεγάλη ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους και να σας μεταφέρω τη χαρά μου.

Με την πολύτιμη βοήθεια σας κατάφερα να ολοκληρώσω το πρώτο στάδιο της θεραπείας μου. Μετά από πολλές ώρες στο χειρουργείο και μια δύσκολη πρώτη ήμερα ανάρρωσης έχω αρχίσει και νιώθω ήδη πολύ καλύτερα.

Τα πρώτα μηνύματα από το χειρουργείο είναι πολύ θετικά και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Σύντομα θα σας μεταφέρω νεοτέρα από την ανάρρωση μου και σε λίγες ημέρες ελπίζω ότι θα επιστρέψω στη Ζάκυνθο. Σας ευχαριστώ και πάλι για όλα”.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε εξειδικευμένο νοσοκομείου στο Ανόβερο της Γερμανίας. Η επέμβαση ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά από 10 ώρες.

Η Διονυσία μπήκε για προληπτικούς λόγους στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και από τις πρώτες εκτιμήσεις των χειρουργών της τα μηνύματα είναι θετικά και αισιόδοξα.

Όσον αφορά στην αγωγή που θα ακολουθηθεί θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της βιοψίας που θα βγουν τις επόμενες ημέρες.

Συγκινητικά και τα πρώτα λόγια του πατέρα της, μετά το χειρουργείο της Διονυσίας, ο οποίος μάς δήλωσε “Νικήσαμε όλα πήγαν καλά και αυτό χάρη στη βοήθεια όλων και τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε όλους για όσα κάνατε. Μπορούμε να είμαστε πλέον αισιόδοξοι”.

Παρά την ταλαιπωρία και την αγωνία αρκετών μηνών όλα δείχνουν ότι η Διονυσία Μαρούδα βαδίζει σταθερά στο δρόμο της θεραπείας. Έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της και τον αδελφό της, χαμογελά ξανά, συνεχίζει να ονειρεύεται, να ζει την καθημερινότητα μετά από ένα δύσκολο χρονικό διάστημα αναμονής και προσμονής.

imerazante.gr