Αλέξανδρος Λυκουρέζος & Νατάσα Καλογρίδη: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

Τίτλοι τέλους φαίνεται να έπεσαν στη σχέση της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.  Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οκτώ μέρες πριν από την πρώτη επέτειο του θανάτου της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, ο 84χρονος ποινικολόγος είναι και πάλι single.

Όπως αναφέρει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε ν' ανταπεξέλθει στη ξέφρενη ζωή της Νατάσας Καλογρίδη.

«Μοιραία, κάθε φορά που ο Αλέξανδρος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, εκείνη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους», αποκάλυψε το ίδιο πρόσωπο, επισημαίνοντας πώς αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μη της χαλάσει το χατίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πώς τον τελευταίο καιρό οι κοινές έξοδοί του είχαν αραιώσει, ενώ οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να κυκλοφορούν όταν εκείνος ταξίδεψε στη Χίο για ένα γάμο φίλων του, ενώ η εκείνη έμεινε στην Αθήνα για να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube.