Αχαΐα - Ανατροπή: Το θύμα δολοφονίας στο Αίγιο καταζητούμενος για ανθρωποκτονία στην Πάτρα

Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Νέα στοιχεία "πίσω" απο το στυγερό έγκλημα με θύμα 31χρονο Αφγανό και δράστη 17χρονο Ρουμάνο τα ξημερώματα της Τετάρτης στην πόλη του Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 31χρονος που ο ανήλικος τον σκότωσε καταφέροντας του θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι με βαριοπούλα, καταζητείτο από την Αστυνομία, ως συνεργός στην υπόθεση δολοφονίας με μαχαίρι 33χρονου μετανάστη υπηκοόητας Αφγανιστάν, που σημείωθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016, στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της "ΑΒΕΞ" στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Ο δράστης του εγκλήματος και ένα ακόμα άτομο είχαν συλληφθεί και αναζητείτο το τρίτο που φέρεται πως ήταν ο 31χρονος, που είχε διαφύγει και διέμενε στο Αίγιο.

Πάτρα: Στις φυλακές ο δράστης της δολοφονίας του Αφγανού στην ΑΒΕΞ - Τσακώθηκαν και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά

Την ίδια ώρα ο 17χρονος δράστης που κρατείται στην Ασφάλεια Αιγίου, καθώς όπως έγραψε το tempo24.gr, θα βρεθεί ενώπιον της Εισαγγελέως τη Δευτέρα μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί, φέρεται να αποδίδει το έγκλημα, στην κατάσταση μέθης που βρισκόταν, όταν μετέβη στο τροχόσπιτο του θύματμος.

Τι "πρόδωσε" τον δολοφόνο του Αιγίου - Απολογείται τη Δευτέρα

Εξακολουθεί να προβάλει ως βασικό κίνητρο της δολοφονίας, το γεγονός πως είχε δανείσει 1.500 ευρώ στον 31χρονο και εκείνος αρνείτο να του τα επιστρέψει παρά τις συνεχείς οχλήσεις του.

 

 

Διαβάστε επίσης