10ΩΡΗ Κάρτα «ΜΑΖΙ» της Γέφυρας: Αναμνήσεις από εκδρομές προσφέρουν δωρεάν κάρτες

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Μέσω της σελίδας mazi-gefyra στο Facebook διεξάγεται κάθε εβδομάδα ένας διαγωνισμός για την καλύτερη ιστορία μεταξύ όσων έστειλαν εκδρομείς που χρησιμοποίησαν τη 10ωρη κάρτα με επιστροφή της Γέφυρας για το Σαββατοκύριακο.

Η κυρία Τάνια Χατζηαθανασίου που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα τον διαγωνισμό για μια δωρεάν κάρτα «ΜΑΖΙ», έστειλε την πιο κάτω περιγραφή:

«Λέγομαι Τάνια Χατζηαθανασίου. H παρακάτω ιστορία είναι η δική μου και είναι πέρα για πέρα αληθινή.  Ήμουν σε δύο μηνών σχέση με τον μετέπειτα σύζυγό μου, όταν εγώ η Θεσσαλονικιά αποφάσισα να κατέβω στα δικά του μέρη και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Όταν πλησίαζα το στενό Ρίου – Αντιρρίου, μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι είχε περάσει απέναντι και με περίμενε. Όπως μου είπε, είχε αγοράσει τη 10ωρη κάρτα με επιστροφή της Γέφυρας. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα και εντυπωσιάστηκα πολύ. Με προϋπάντησε κοντά στη Γέφυρα και συνεχίσαμε ΜΑΖΙ τη βόλτα μας για ώρες στην περιοχή της Ναυπάκτου, παίρνοντας τελικά με πολύ κέφι το δρόμο για την Πάτρα, όπου ζούμε πλέον παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια. Αυτές είναι οι πιο ωραίες στιγμές που συσχετίζω στη μνήμη μου με τη χρήση της κάρτας. Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να τις γράψω και να τις μοιραστώ. Φαντάζομαι ότι θα θυμίσουν ανάλογες καλοκαιρινές στιγμές σε αρκετά ζευγάρια».

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ «ΜΑΖΙ»

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα εποχικό εκπτωτικό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» που προσφέρει διέλευση μετ’ επιστροφής εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€.

Είναι διαθέσιμη προς πώληση από όλους τους θαλάμους διοδίων και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας (εντός του κτηρίου που βρίσκεται δίπλα στον Σταθμό Διοδίων του Αντιρρίου).  

Αφορά αποκλειστικά οχήματα «κατηγορίας 2», αυτά δηλαδή που για ευκολία αποκαλούμε Ι/Χ ή επιβατικά, με ύψος που δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.  

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018, το προϊόν θα είναι διαθέσιμο κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι και αυτό της 8ης & 9ης Σεπτεμβρίου 2018.

Για όλες τις ημέρες του χρόνου είναι διαθέσιμη (επίσης στην τιμή των 13,60€) η  κάρτα μετ’ επιστροφής « Aller – Retour » της Γέφυρας με διάρκεια 3 ωρών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ