«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη συνδέθηκα τόσο πολύ, σαν να ήταν η μαμά μου»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί στις 10 για το αν θα μπορούσε να είχε κάνει στην καριέρα της περισσότερα πράγματα, αλλά και για το πόσο το όνομα της συνδέθηκε με εκείνο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Για πολλά χρόνια νομίζω ότι δεν είχα πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα και ηλικιακά, αλλά και ως προς το τι θέλω να κάνω. Ήμουν με το ένα πόδι, έλεγα πως η ζωή έχει κι άλλα πράγματα, με κόστος φυσικά. Έλεγα ότι δεν μπορώ και να επενδύσω στην οικογένεια, αλλά να κάνω και καριέρα γιατί όσες γυναίκες είχα δει που θαύμαζα και είχαν καριέρα, δεν ήταν πολύ καλή η οικογενειακή τους ζωή. Ήταν σαν να μην είμαι ελεύθερη εγώ να αποφασίσω για εμένα. Είχα και λίγο παιδική συμπεριφορά ενδεχομένως.

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη συνδέθηκα τόσο πολύ, σαν να ήταν η μαμά μου. Οπότε εγώ ως κόρη, έπρεπε να βγω αλλιώς, για να διεκδικήσω το δικό μου κομμάτι και τη δική μου θέση. Αυτό επειδή δεν είχα την ωριμότητα να το διαχειριστώ καλά, ήταν σαν να με έτρωγε μέσα μου. Η φήμη μου ήταν πιο μπροστά από εμένα. Ήταν λίγο άδικο για εμένα», ανέφερε η ηθοποιός.

 

 

Διαβάστε επίσης