Με ατμοσφαιρικές μελωδίες από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά γέμισε ο χώρος του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας - ΦΩΤΟ

Το απαράμιλλης ομορφιάς μνημείο του Αρχαίου Θεάτρου της Αιγείρας, άνοιξε τις πύλες του το βράδυ της Δευτέρας 6 Αυγούστου για να υποδεχθεί  πλήθος κόσμου για την εξαιρετική συναυλία που πραγματοποιήθηκε από την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά.

Ο επιβλητικός χώρος του μνημείου που ανοίγει σταθερά κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας την επίσκεψη σε αυτό με κάποια καλλιτεχνική δράση, φέτος φιλοξένησε το μοναδικό καλλιτεχνικό δίδυμό. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσίασε τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της με μουσική από κινηματογραφικές ταινίες όπως η  «Πολίτικη Κουζίνα» το “Babam ve Oglum”, το πρόσφατο «1968» και άλλες, που ταξίδεψαν το κοινό στο μακρινό Καζακστάν, στη Ρωσία και στην Κωσταντινούπολη. Η Έλλη Πασπαλά ερμήνευσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο παλιότερα και νέα τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα καθηλώνοντας το κοινό.

Τη συναυλία χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας Γεώργιος Γιοβάς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ενώ παρόντες ήταν τουλάχιστον 900 θεατές οι οποίοι είχαν γεμίσει από νωρίς τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί πλησίον του μνημείου.