Τα ζώδια σήμερα 7 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Από σήμερα η Αφροδίτη στο σπίτι της, το Ζώδιο του Ζυγού! Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, ετοιμαστείτε! Το ερωτικό καλοκαίρι τώρα αρχίζει! Παράλληλα όμως, ο Ουρανός γυρνά φαινομενικά Ανάδρομος, φέρνοντας ακόμα περισσότερες εντάσεις και ανατροπέςαπό εδώ και πέρα στους Σταθερούς του 1ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που υπάρχουν, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, κι αυτό είναι κάτι που θα σ’ εκνευρίσει. Απόφυγε πάντως να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, διότι στο τέλος θα καταλήξουν σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά και μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Εσείς που τώρα είστε στη διαδικασία για εύρεση εργασίας, κάντε δημόσιες σχέσεις, που μελλοντικά θ’ αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα.

 

Ταύρος

Γενικά
Από σήμερα, Ταύρε μου, φρόντισε να ακολουθήσεις μια πορεία πιο δραστήρια από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και η επιτυχία δε θα αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται, Ταύρε. Φρόντισε να κινηθείς προσεκτικά, για να έχουν γερές βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις από το παρελθόν δρομολογήσει στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε σήμερα να είσαι αρκετά συγκρατημένος απέναντι στις οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

 

Δίδυμος

Γενικά
Η κοινωνικότητά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι αυξημένη και θα επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα κι η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα μόνο να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, καλό είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου, ώστε να βρεθούν λύσεις σε ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά σήμερα μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, καθώς και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις επαρκή εσωτερική δύναμη, ώστε να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα του παρελθόντος. Θα σε συμβούλευα πάντως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, Καρκίνε, κι άφησε λίγο στην άκρη τις υπόλοιπες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που εσύ έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και ν’ αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Λέων

Γενικά

Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Λέων μου, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς σε πνεύμα διαλλακτικότητας και κατανόησης. Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Δεν πρέπει όμως να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις θέματα, που από το παρελθόν αφορούν τη σχέση σου. Έχεις έντονο εκνευρισμό, αλλά με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις ιδανικές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα που στο παρελθόν αδυνατούσες. Φρόντισε σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

 

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα ίσως προκύψουν κάποια θέματα, Παρθένε μου, που δε θα μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ, απλά φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και κυρίως κάνε αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αποδεικνύοντας στους άλλους την ορθότητά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να δώσεις πολλά στο σύντροφό σου, Παρθένε, με «όχημα» το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου, για να ρυθμίσεις κάθε προβληματάκι που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Η προσπάθεια που κάνεις για αύξηση των εσόδων σου αρχίζει ν’ αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

 

Ζυγός

Γενικά

Αυτό το διάστημα, Ζυγέ μου, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μη νευριάζεις με θέματα άνευ σπουδαίας σημασίας και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου, για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με το συναισθηματισμό σου, Ζυγέ μου, διαφορετικά θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός, για να μην κάνεις άστοχες κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου σήμερα με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις τόσες δυνατότητες, που μπορείς να δώσεις πολλά και στους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου, Σκορπιέ, που πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το σύντροφό σου αποτελεί ιδανική αφετηρία για βελτίωση της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει ν’ αποφύγεις τις δραστικές κινήσεις και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις συναλλαγές σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις, κατά το δυνατόν, έξοδα.

 

Τοξότης

Γενικά

Ίσως με κάποια άτομα, Τοξότη, να έχεις κάποιες διαφωνίες, είσαι όμως από τα ζώδια που διαθέτουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις όμως σήμερα την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκου και το ταίρι σου, Τοξότη μου. Μπορεί να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που λόγω των έντονων ρυθμών σου, να μην έχεις αντιληφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα, που αντιμετωπίζονται μόνο με σωστό προγραμματισμό.


Αιγόκερως

Γενικά

Θα πρέπει να ξέρεις, Αιγόκερε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει, λοιπόν, να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, που σ’ εκνευρίζει, βάζοντάς σε και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά να μιλήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες, καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει αποσυντονίσει, Υδροχόε μου, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και το πως θα γνωρίσεις την επιτυχία που θέλεις. Οι δυνατότητες που διαθέτεις όμως είναι πάρα πολλές και τελικά θα καταφέρεις όσα θέλεις. Μια συζήτηση με άτομα που σε βοηθούν να περνάς όμορφα, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά, Υδροχόε μου, και θα προκύψουν μερικά παράπονα από το σύντροφό σου. Μην εκνευριστείς και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, χωρίς ν’ απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, προκαλώντας σου ανασφάλεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Ιχθύς

Γενικά

Έχεις μια ικανότητα που διαθέτουν πολύ λίγοι, Ιχθύ: Μπορείς να διακρίνεις εύκολα την αλήθεια από το ψέμα κι αυτό σου δίνει την ευκαιρία να παίρνεις τα σωστά ρίσκα και τις ορθές αποφάσεις. Χρησιμοποίησε σήμερα αυτό σου το χάρισμα και το όφελος για σένα θα είναι μεγάλο. Άκου βέβαια και τις συμβουλές των φίλων σου, αλλά να τις περνάς από τα δικά σου φίλτρα, πριν επιλέξεις αν θα τις ακολουθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ μου. Πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες, για να μην φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που θα κάνεις.

Πηγή:   oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης