Τα ζώδια σήμερα 2 Αυγούστου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πρώτες μέρες του Αυγούστου και οι εντάσεις καλά κρατούν με το Τετράγωνο Ανάδρομου Άρη-Ουρανού… Ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα θα πλήξουν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως, και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω πως με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου πάει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις στα επαγγελματικά σου εκείνα που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μείνε σήμερα μακριά από σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Ταύρος

Γενικά
Η επικοινωνία, Ταύρε, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις, είναι αναρίθμητες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που φαίνεται να βρίσκεσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε πάντως να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις και φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται, ώστε να μη λειτουργείς σε ασφυκτικά πλαίσια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία και προσαρμοστικότητα που έχεις, Ταύρε, πετυχαίνεις πολλά στην εργασία σου. Σήμερα όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

 

Δίδυμος

Γενικά
Με την ευελιξία και προσαρμοστικότητα που έχεις, Ταύρε, πετυχαίνεις πολλά στην εργασία σου. Σήμερα όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει και πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλησε μαζί του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να ξεκινήσεις με τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου, ενώ έρχονται και κάποια χρήματα από κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν.

 

Καρκίνος

Γενικά
Από σήμερα, Καρκίνε μου, προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις σωστές αποφάσεις. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και μη φοβάσαι το παραμικρό. Αυτά που έχεις θέσει ως στόχους στο μυαλό σου, θα τα καταφέρεις άνετα και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κυνήγησε αυτά που επιθυμείς και θα δεις ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι πολύ ικανοποιητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε συμπεριφορά απέναντι στο έτερον ήμισύ σου, Καρκίνε μου. Μην αδιαφορείς, πράγμα που κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό, διότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Σήμερα, μην ανακοινώσεις σε άτομα που δεν πρέπει, σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία, οπότε προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

Λέων

Γενικά

Αυτό το διάστημα, Λέων, θα σε χαρακτηρίσει μια τάση να εξερευνήσεις το εσωτερικό της ψυχής σου, αναζητώντας τις αιτίες που σου προκαλούν ένα συναίσθημα ανικανοποίητου. Οι μυστικές επαφές κι οι παρασκηνιακές δραστηριότητες, έρχονται τώρα στο φως, αλλάζοντας τα δεδομένα. Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου θα σου φέρουν αρκετή ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Λέων μου, νομίζεις ότι αδικείσαι από το σύντροφό σου, όμως μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Μην κρατάς μέσα σου τοξικές σκέψεις, συζήτησε με το ταίρι σου και λύσε τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα θα είναι υπερβολικός. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, πέρα από προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν για τη βελτίωση των εισοδημάτων σου.

 

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις αρκετές σκέψεις για ν’ αλλάξεις στη ζωή σου πολλά πράγματα που σε κουράζουν. Με την εντιμότητα και την εξυπνάδα σου θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο και να ηρεμήσεις. Τόλμα να κάνεις όσες αλλαγές απαιτούνται στη ζωή σου, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να μιλήσεις σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, μπορεί να γίνουν αλλαγές, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε κι εσύ τον καλύτερο εαυτό σου στη σχέση σου, για να ισορροπήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές ενέργειες θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, σήμερα οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα έχεις τάσεις για πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

 

Ζυγός

Γενικά

Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος στη ζωή σου, Ζυγέ, και παρουσιάζονται νέες εξελίξεις, μαζί με ευκαιρίες, στις υποθέσεις που σε απασχολούν. Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να τις αρπάξεις άμεσα και να τις εκμεταλλευτείς. Έχεις πολλές δυνατότητες που οφείλεις κάποια στιγμή να αξιοποιήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποιες καινούργιες εξελίξεις, Ζυγέ, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου. Καλό είναι να μην τα χάσεις και να κινηθείς ανάλογα με τις περιστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού οι πλανήτες αυτή την περίοδο σ’ ευνοούν και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς, Ζυγέ, κάνοντας επιτυχή καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που ίσως είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση προκύψει και αφορά σχετικά θέματα, θα πρέπει να γίνει με πολύ μεγάλη προσοχή.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, να αναμένεις τις εξελίξεις που θα έρθουν. Προσπάθησε, οι κινήσεις σου να είναι πολύ μετρημένες, αφού έχεις επαρκή εξυπνάδα για ν’ ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε μπορεί να παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς, Σκορπιέ μου, θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου μπορεί να σου δείχνει κατανόηση, αφού έχει υπομονή, αλλά πρέπει κι εσύ να προσφέρεις πιο πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και βαρύς φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά τελικά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις να πετύχεις. Μην αμελήσεις στα οικονομικά σου το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις κάτι για αύριο. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σήμερα οικονομικές συζητήσεις.

 

Τοξότης

Γενικά

Η συμβουλή μου για σήμερα, Τοξότη, είναι να μην αντιδράσεις σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μερικές φορές, η τύχη ανατρέπει, χωρίς να το περιμένεις, προσωρινά τα σχέδιά σου, αλλά εσύ δεν πρέπει να εκνευριστείς, αφού, σε βεβαιώνω, ότι όλα θα έρθουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι με το σύντροφό σου, Τοξότη. Θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας, ενώ θα δημιουργήσει κι ένα αίσθημα ασφάλειας στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Τοξότη, θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις κι η στάση σου απέναντι σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, θα σε βοηθήσουν δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Το ενδεχόμενο απερίσκεπτων κινήσεων, Αιγόκερέ μου, κι ο εκνευρισμός που θα έχεις για κάποιες υποθέσεις σου, πρέπει άμεσα να αποβληθούν και τη θέση τους να πάρουν η υπομονή, ο προγραμματισμός και η ψυχραιμία. Κινήσου μεθοδικά και έξυπνα, ώστε να δεις τα σχέδιά σου να υλοποιούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το σύντροφο σου, Αιγόκερέ μου, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί και προβληματίζει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί ομαλά μια σχέση, όταν υπάρχουν διαρκή και άλυτα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε σήμερα οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορεί να έχεις βελτίωση αυτές τις μέρες, αλλά οφείλεις να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Βλέπεις τις καταστάσεις, Υδροχόε μου, με το δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να προσεγγίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να ξεπεράσεις κάποια ζητήματα που από το παρελθόν σε προβληματίζουν. Είσαι σε περίοδο, στην οποία οι πλανήτες σ’ ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά σήμερα μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους μπορεί να τα λύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Έχεις την ευχέρεια πάντως, να τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, έχεις σύμμαχους τους πλανήτες και μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

 

Ιχθύς

Γενικά

Σήμερα, Ιχθύ, η μέρα σου θα είναι αρκετά καλή. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και ταυτόχρονα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που μπορεί μέχρι τώρα να σε προβληματίζουν. Με τον προγραμματισμό και την ευστροφία σου είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις πολύ εύκολα τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις, Ιχθύ μου, μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ σε πολλά απ’ αυτά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι κάποια απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά, φέρνοντας στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Πηγή:   oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης