Μαρτυρία σοκ από το Μάτι: Κάναμε ανάνηψη σε βρέφος

διασώστης έκανε μαλάξεις για να το επαναφέρει στη ζωή
Φωτό: Ευρωκίνηση

Συγκλονίζει η ιστορία ενός βρέφους στο οποίο διασώστης έκανε μαλάξεις για να το επαναφέρει στη ζωή, στην πυρκαγιά στο Μάτι. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας ανήκει στο Δημήτρη ο οποίος επέζησε από τις φλόγες και αφηγήθηκε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ την τραγωδία που έζησε στην προσπάθειά του να βοηθήσει μία μητέρα και το βρέφος της που είχαν καταφύγει στην παραλία για να σωθούν.

Μητέρα και βρέφος μπήκαν καμένοι στη θάλασσα σε κατάσταση σοκ και παρέμειναν εκεί μέχρι τα μεσάνυχτα. Το μωρό έκλαιγε διαρκώς, ωστόσο την τελευταία ώρα παρέλυσε με τη μητέρα του να προσπαθεί να το θηλάσει μέσα στη θάλασσα προκειμένου να το επαναφέρει χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό.

Δύο άντρες εκ των οποίων ο έναςένας διασώστης που βρέθηκαν στο σημείο έτρεξαν και πραγματοποίησαν μαλάξεις στο βρέφος για να το επαναφέρουν. 

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του πατέρα του βρέφους ο οποίος είναι δασοπυροσβέστης και βοηθούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο σημείο, δημιούργησαν αυτοσχέδια φορεία και μετέφεραν το βρέφος και τη γυναίκα στο κοντινότερο πυροσβεστικό όχημα το οποίο παρέλαβε και μετέφερε το βρέφος στο Νοσοκομείο Παίδων. 

Πηγή: thetoc.gr

 


 

Διαβάστε επίσης