Λευκή ισοπαλία για Παναχαική - ΟΦΗ στο Καρπενήσι

στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα

Με ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Παναχαϊκή ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Καρπενήσι και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο είχε ένταση και ρυθμό, κάτι που δεν συνεχίσθηκε στην επανάληψη, ενώ στα τελευταία 15 λεπτά αγωνίσθηκε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας τραυματισμού του Κομεσίδη, ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε. Δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο για τον ΟΦΗ.

Και σε αυτό το φιλικό ο Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε μαζί στο πρώτο ημίχρονο τους Σάσι και Βουό, με τον Τυνήσιο να συμπληρώνει τον Ιβοριανό στην επίθεση. Στο τέρμα της κρητικής ομάδας στην έναρξη του αγώνα ήταν ο Στρέζος, στην άμυνα οι Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης και Παπάζογλου. Οι Παπαστεριανός και Μεγιάντο στη μεσαία γραμμή, πιο μπροστά οι Νέιρα και Κουτσιανικούλης, με τον Σάσι πίσω από τον Βουό.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στον αγώνα και με σκοπό να αιφνιδιάσει με ένα γρήγορο γκολ, κάτι που όμως δεν κατάφερε, παρά τις πολύ καλές ευκαιρίες που είχε στο 7’ όταν το σουτ του Σάσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κουτσιανικούλης με κοντινή προβολή είδε τη μπάλα να περνά μόλις άουτ από το δοκάρι του Κολοβούρη.

Πριν συμπληρωθεί το τέταρτο της αναμέτρησης, στο 13’ υπήρξαν από πλευράς ΟΦΗ έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι, σε ανατροπή του Βουό από τον Κολοβούρη και ενώ ο Ιβοριανός ήταν απέναντί του έτοιμος να πλασάρει. Οι παίκτες του Παπαδόπουλου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και να απειλούν και το 23’ το καλό σουτ του Κουτσιανικούλη πέρασε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή των Αχαιών ήταν στο 27’, όταν ο Μωραΐτης έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, όμως από ελεγχόμενη θέση οφ σάιντ, με αποτέλεσμα το γκολ του να ακυρωθεί. Στο επόμενο λεπτό ήρθε το δεύτερο δοκάρι για την κρητική ομάδα, αυτή τη φορά με το γυριστό σουτ του Σάσι μέσα από την περιοχή, το οποίο κτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0, καθώς ο ΟΦΗ που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε στο 33’, όταν ο Βουό έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από άψογη σέντρα του Αργυρόπουλου, όμως ο Κολοβούρης μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη ο Παπαδόπουλος έκανε πολλές αλλαγές, όχι όμως όλη την ενδεκάδα, καθώς έμειναν σε αυτήν οι Ποτουρίδης, Νέιρα και Σάσι, ενώ πέρασαν οι Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Οικονόμου, Ντίνας και Νοικοκυράκης. Στο 61’ πάντως αντικαταστάθηκαν και όσοι συνέχιζαν από το πρώτος, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να παίξει στο τελευταίο ημίωρο με διαφορετική ενδεκάδα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ανάλογη δράση του πρώτου. Και οι δυο ομάδες έδειχναν εκτός ρυθμού από τις αλλαγές που έγιναν. Από το 75’ μάλιστα η κρητική ομάδα αγωνίσθηκε με 10 παίκτες, καθώς ο Κομεσίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις και ο Παπαδόπουλος προτίμησε να μην ρισκάρει να χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη που είχε ενοχλήσεις. Ενδεχόμενος να ήθελε να δοκιμάσει πράγματα, σε ενδεχόμενο να παίζει η ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Για να γίνει κάποια καλή στιγμή χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80’ όταν ο Πλατέλλας βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής όμως πλάσαρε πάνω του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός με σέντρα βρήκε τον Φαζό, η κεφαλιά του όμως στο δεύτερο δοκάρι κατέληξε άουτ. Η φάση αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστικά καλή της αναμέτρησης, με τον αγώνα να τελειώνει δίχως νικητή και γκολ.

ΟΦΗ Α’ Ημίχρονο: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Παπαστεριανός, Μεγιάντο, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σάσι

ΟΦΗ Β’ Ημίχρονο: Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (61’ Φαζός), Κομεσίδης, Οικονόμου, Νάστος, Νέιρα (61’ Κοντογιάννης), Σάσι (61 Πλατέλλας), Ντίνας, Νοικοκυράκης.

Παναχαϊκή Α’ Ημίχρονο: Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραΐτης.

Παναχαϊκή Β’ Ημίχρονο: Καπούταγλης, Νικολόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Πηγή: capitano.gr

Διαβάστε επίσης