Πανικός στο νοσοκομείο του Πύργου – “Ξύλο”, μηνύσεις και συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι ευρισκόμενος στο νοσηλευτικό ίδρυμα,  εξύβρισε με διάφορες φράσεις τρεις ημεδαπές γυναίκες (ιατροί), ενώ με φωνασκίες διατάρασσε την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.
Επιπλέον, με τα χέρια του απώθησε τη μια παθούσα, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ελαφρά σωματική βλάβη. Γίνεται μνεία ότι ο 65χρονος κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα υπέβαλλε μήνυση κατά των τριών ιατρών για ψευδή καταμήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)