Διαμαρτύρονται στον Αλισσό για τη μεταφορά λυμάτων της Πάτρας στον βιολογικό της Κάτω Αχαΐας - "Εδώ είμαστε...δεν θα το επιτρέψουμε"

καταγγελία του "πείρου"

Αντίθετους βρίσκει στον Αλισσό, η απόφαση να μεταφερθούν λύματα από τον δήμο της Πάτρας, στον βιολογικό της Κάτω Αχαΐας.

Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ έγινε δεκτή και ο σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος" αντέδρασε, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, όταν γινόταν συζήτηση για αυτό το ενδεχόμενο: 

"Για ακόμα μια φορά ειμαι αντίθετος στην μεταφορά βυτίων από Βραχνέικα. Τον προηγούμενο Οκτώβριο με τις μετρήσεις που υπήρχαν ο βιολογικός μας δεν ήταν στα καλύτερα του. Κι αυτό το γνώριζε η ΔΕΥΑΔ (οι δεξαμενες βγάζουν γάργαρο νερό; ). Αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο κοματι της αποχέτευσης λειτουργεί άρα το ph δινει αυτά που έχει να δώσει. Έγιναν ολα όσα είχαμε ζητήσει; Κουβούκλιο αποσμησης ; μετρήσεων ph ; Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα. Και επαναλαμβάνω είμαστε αντίθετοι και ιδιατερα μέσα στο καλοκαιρι για να έρθουν βυτια . Εδώ είμαστε ...", σημειώνει ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπούνης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ακολουθήσει νέες κινητοποιήσεις. 

Διαβάστε επίσης