Πάτρα: Άνω κάτω το Νοσοκομείο Ρίου από την εμφάνιση Πισιμίση - "Έφοδος" στο γραφείο της Διοικήτριας

Η Γιούλη Μαμμή απουσιάζε από το νοσηλευτικό Ίδρυμα

"Φωτιές" άναψε η παρουσία του παραιτηθέντος Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", Θεοδώρου Πισιμίση, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,

Συγκεκριμένα χθες Πέμπτη, ο κ. Πισιμίσης εμφανίστηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα και όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr, συνοδευόμενος από συνεργάτη του, εισήλθε στο γραφείο της νέας Διοικήτριας Γιούλης Μαμμή, η οποία όπως πληροφορηθήκαμε απουσιάζε για προσωπικούς λόγους από το Νοσοκομείο.

Η κίνηση Πισιμίση, προκάλεσε αντιδράσεις καθώς η παρουσία του στο συγκεκριμένο χώρο κρίνεται αδικαιολόγητη, δεδομένου πως δεν έχει το δικαιώμα πλέον να εισέρχεται στο γραφείο, καθώς δεν φέρει καμμία ιδιότητα που σχετίζεται με το Νοσοκομείο του Ρίου, πολύ δε περισσότερο με την Διοίκηση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο βρέθηκαν στελέχη του Νοσοκομείου που φέρεται να εμποδισαν τον πρώην Διοικητή, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις για την "έφοδο" του στο γραφείο. Η απάντηση που φέρεται να εισέπραξαν είναι, πως το επισκέφθηκε προκειμένου να υπογράψει κάποια τελευταία έγγραφα!

Το tempo24.gr, επικοινώνησε με την Διοικήτρια του ΠΓΝΠ κα Γιούλη Μαμμή, η οποία δήλωσε άγνοια για το περιστατικό, παραπέμποντας μας σε επίσημες δηλώσεις μετά την διερεύνηση του περιστατικού. 

2831424.jpg

Η νέα διοκήτρια του ΠΓΝΠ Γιούλη Μαμμή

Διαβάστε επίσης