Δήμος Αιγιαλείας: Συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες της Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

O Δήμος Αιγιαλείας απευθύνει έκκληση προς όλους τους δημότες να συνδράμουν και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, που ξεκινά από σήμερα από το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας, για την ανακούφιση των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα τα είδη που συλλέγονται είναι κλινοσκεπάσματα (μόνο καινούργια),τρόφιμα μακράς διαρκείας, αλοιφές για το κάψιμο, αντισηπτικά, μωρομάντηλα ,πάνες κ.λ.π. Στο πλαίσιο της ίδιας πρωτοβουλίας ,διοργανώνεται επίσης και αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αιγίου.

Όσοι από τους συμπολίτες μας θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ,μπορούν να προσέρχονται στην οδό Αράτου 67 και Ρήγα Φεραίου με είσοδο από Αιγιαλέως και ώρες από 09:00-13:00 ,από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 26910-26136.Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Όσοι από τους συνδημότες μας μπορούν, για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, να φιλοξενήσουν πληγέντες που έχασαν τα σπίτια τους, παρακαλούνται όπως το δηλώνουν στα τηλέφωνα 26913-60602 και 26913-60603 για να καλυφθούν όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες στέγασής τους.

Διαβάστε επίσης