Βροχές και καταιγίδες στην Πάτρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Καλοκαιρινό "φθινοπωρο"

 Μέσα στις επόμενες μέρες η θερμοκρασία θα πέσει, οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα εμφανιστούν βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας.

Στην Πάτρα βροχές αναμένονται από την Τρίτη, ενώ καταιγίδες πρόκειται να σημειωθούν Πέμπτη και Παρασκευή. 

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για την Πάτρα

Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στο facebook: «Άστατος θα καταστεί ο καιρός σταδιακά την ερχόμενη εβδομάδα πρώτα στα βόρεια και κατά τη διάρκεια αυτής και στις περισσότερες ηπειρωτικές κυρίως περιοχές.

Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει και προς τα μέσα της εβδομάδας δύσκολα θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς αλλά εξαιτίας των εξασθενημένων ανέμων (και στα πελάγη και στην ενδοχώρα) θα είναι αυξημένη η υγρασία και κατά διαστήματα η δυσφορία σε αρκετές περιοχές της χώρας και κυρίως στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα».

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για αύριο Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακαεδονία και τη Θράκη. Μάλιστα από το απόγευμα βροχές θα πέσουν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε πτώση.

Τετάρτη και Πέμπτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά της χώρας από το μεσημέρι, ενώ ανάλογος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης