Ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει σε σαπουνόπερα», είχε πει ο Ηλίας Γκότσης προ ημερών στο Down Town, όταν τον ρώτησαν για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ. Σε νέα συνέντευξη που έδωσε στο “TV ΕΘΝΟΣ” και τη Φωφώ Μπόνιου, ο νικητής του Survivor 2 εξηγεί πως δεν το είπε υποτιμητικά.

Θα βλέπατε τον εαυτό σας μέσα στον χώρο της τηλεόρασης; Σας έγινε κάποια πρόταση;

Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Από τη μικρή εμπειρία στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν είμαι πολύ καλός με τις κάμερες. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση.

Θα τολμούσατε να μπείτε στο χώρο της υποκριτικής, όπως ο Ντάνος;

Δεν μπορώ να με φανταστώ εμένα σε κάτι τέτοιο. Πρέπει να σου ταιριάζει και να μπορείς να αντεπεξέλθεις.

Αν ο Ανδρέας Γεωργίου διέκρινε πάνω σας υποκριτικό ταλέντο όπως προφανώς συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σας πρότεινα να μπείτε κι εσείς στο Τατουάζ ή σε μια άλλη σειρά, θα το σκεφτόσασταν; Είναι μια πρόκληση για σας;

Δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις. Όταν προκύπτει κάτι στη ζωή μου και είναι επίσημο, τότε μπορώ να κρίνω και να δω αν μου ταιριάζει, δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά.

Δηλώσατε πρόσφατα αναφερόμενος στο προκάτοχό σας στο Survivor, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, και στις μετέπειτα επαγγελματικές του επιλογές ότι εσείς δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να παίζει σε σαπουνόπερα.

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο υποτιμητικά. Νομίζω ότι σημασία έχει κάποιος να μπορεί να το κάνει και να του ταιριάζει. Από το λίγο που έχω παρακολουθήσει τη σειρά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει.

Μιλήσατε με τον Ντάνο; Σας έστειλε και μήνυμα για τη νίκη σας.

Του έστειλα κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστήριο μήνυμα. Με τιμά η κίνησή του αυτή, τον θαύμαζα από πέρυσι καθώς ήταν ένας πολύ δυνατός παίκτης. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσουμε, θα ήθελα να βρεθούμε και να τον ευχαριστήσω για τα όμορφα λόγια του.

 

 

zappit.gr

Διαβάστε επίσης