Φιλική ήττα με... κέρδη για τον ΠΑΟ - Έχασε 2-1 από την Αντβέρπ αλλά άφησε υποσχέσεις

Φιλική ήττα με 2-1 από τη σαφώς πιο έτοιμη Αντβέρπ γνώρισε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αφήνοντας υποσχέσεις με την εμφάνισή του.

Oι «πράσινοι» στο πρώτο 20λεπτο του φιλικού με τους Βέλγους αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στα μετόπισθεν, ενώ παράλληλα αδυνατούσαν να κρατήσουν την μπάλα.
Εντούτοις στη συνέχεια η ελληνική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της, άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και άρχισε να πατά την περιοχή της Αντβέρπ. 

Μάλιστα κατάφερε να ανοίξει και το σκορ στο 44ο λεπτό, όταν ο Μουνιέ έκανε το κλέψιμο από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και γύρισε την μπάλα στον επερχόμενο Στάικο, ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0 για το «τριφύλλι».
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για το «τριφύλλι» καθώς δέχτηκε δύο γκολ, ενώ προέκυψε και πρόβλημα τραυματισμού με τον Ινσούα, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας τη θέση του στον νεοαποκτηθέντα Χατζηθεοδωρίδη. 

Στο πεντάλεπτο μπλακ-άουτ των «πράσινων» ο Χαρούν βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 49', ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Ανβέρπ έκανε την ανατροπή με τέρμα του Χαίρεμανς. 

Στο υπόλοιπο διάστημα του ματς ο Δώνης πραγματοποίησε πολλές αλλαγές αντικαθιστώντας όλους όσοι ξεκίνησαν, με τον Χατζηθεοδωρίδη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και με το ρυθμό να πέφτει αισθητά όσο και δικαιολογημένα. 

Στο 85ο λεπτό οι πράσινοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Κάτσε, το οποίο δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα Μπολάτ, ο οποίος πάντως μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Λ. Μπόλονι): Μπολάτ, Ζούκλεροντ, Μπόρχες, Χάιρεμανς, Γιαταμπαρέ, Φαρίς, Αρσλάναγκιτς, Οπαρέ, Οβούσου, Ροντρίγκες, Μπολινγκί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (64’ Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80’ Αποστολάκης), Οικονόμου (64’ Μαυρομάτης), Κουλιμπαλί (69’ Οικονομόπουλος), Στάικος (46’ Κάτσε), Δώνης (64’ Τζανδάρης), Ινσούα (53’ Χατζηθεοδωρίδης), Μουνιέ (68’ Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης (46’ Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64’ Πίσπας).