O Αρτέμης Σώρρας επιμένει στον παραλογισμό και μέσα από τη φυλακή: Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει!

Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει από τη φυλακή και υποστηρίζει ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι η δική του, αφού, σύμφωνα με τον ίδιο, τώρα έχει το 42% ενώ κάνει λόγο για «καθαρά πολιτική δίωξη».

«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», αναφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Κάθισα να συλληφθώ – Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν – Σκέφτομαι να δραπετεύσω»

«Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Αυτό που έγινε, έγινε στρατηγικά για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας για τη σύλληψή του.

«Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύσω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;», πρόσθεσε ο Σώρρας.

Ακόμη και αυτό που έγινε έπρεπε να γίνει στρατηγικά αν το θέλετε για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει το παρακράτος με εμένα.  Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.

«Τα ποσοστά μου ανεβαίνουν, έχω το 42% της Ελλάδας»

«Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος» υποστηρίζει από τη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας που χαρακτηρίζει τη δίωξή του «καθαρή πολιτική» ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη Δικαιοσύνη.

«Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και δεν λάμπει η αλήθεια γιατί εκεί μέσα δεν βρίσκεται κανείς που να υπηρετεί τη Δικαιοσύνη. Όλοι μιλούν για καλό και για κακό και κανείς για δίκαιο και άδικο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αδίκημα και θα τιμωρηθούν πάρα πολλοί και μάλιστα άσχημα Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Για ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι ενέργειες έχω προβεί είναι ενημερωμένος προ μηνών ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. (…) Είμαι στη φυλακή για ψεύτικες κατηγορίες. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη διότι έχω το 42% της Ελλάδος» λέει ο Αρτέμης Σώρρας.

«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις»

«Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία», προσθέτει ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις.

«Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», καταλήγει ο Αρτέμης Σώρρας.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Διαβάστε επίσης