Η 17χρονη κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου είναι πανέμορφη και ξέρει τι θέλει να κάνει

Η Μαρία Βοσκοπούλου, η 17χρονη κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου. Κάθε φορά που κάνει μια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της τραβάει τα βλέμματα μιας και είναι πολύ γοητευτική. Η Μαρία, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τα σχέδιά της για το μέλλον και αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλή αγάπη για τις τέχνες, οπότε αναπόφευκτα ήρθα σε επαφή από μικρή με το τραγούδι και την υποκριτική και φυσικά μου άρεσαν. Ξεκίνησα από μικρή να πηγαίνω σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα και τα τελευταία χρόνια στη θεατρική ομάδα του σχολείου».

«Σκοπός μου είναι πρώτα να μπω στο πανεπιστήμιο και μετά να φοιτήσω σε δραματική σχολή». Έχοντας η ίδια άποψη για την υποκριτική τέχνη και τα εφόδια που χρειάζονται για να κάνει κανείς μια –τουλάχιστον– αξιοπρεπή καριέρα, αποφάσισε να κάνει μαθήματα φωνητικής. «Πιστεύω πως για μια ηθοποιό είναι απαραίτητο να έχει δουλέψει τη φωνή της» σπεύδει να εξηγήσει για την απόφασή της