Δες τις δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα και πες μας ποιος μοιάζει σε ποιον

Μας αρέσουν τα φρέσκα πρόσωπα, τα ωραία outfits και η cool προσέγγιση στα πράγματα, “αρετές” που έχουν αυτά τα δύο κορίτσια, οι δίδυμες κόρες δηλαδή του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυς Μάλφα. Εντοπίσαμε τα κορίτσια στην επίσημη πρεμιέρα του ελληνικού γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη που πρωταγωνιστούν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος. Η παραάσταση έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η Νίκη (δεξιά) και η Όλγα (αριστερά) ακολουθούν τα επαγγελματικά βήματα των γονιών τους και ασχολούνται με την υποκριτική. Μάλιστα έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην παράσταση «Οι περιπέτειες του Μίνι Μίου» στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» σε σκηνοθεσία της μητέρας τους. Τα δύο κορίτσια θα λέγαμε πως μοιάζουν αρκετά με τον μπαμπά τους φυσιογνωμικά με την Όλγα να κερδίζει λίγο παραπάνω έδαφος σε σχέση με την Νίκη η οποία μοιάζει αρκετά και στη μαμά της.

Η Νίκη μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει: «Η μαμά μου έχει κάνει τις καλύτερες παρατηρήσεις που έχω ακούσει στη σχολή τα δύο χρόνια που είμαι. Είναι πολύ γλυκιά σαν μαμά, μας φροντίζει πολύ, μια κλασική μαμά.»