Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

ανακοίνωση

Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες 19-7-2018, στην Πάτρα, στο πλαίσιο ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, τέσσερις ημεδαποί, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχεθήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά περισσότερα από πέντε γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη,  προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, στο πλαίσιο ελέγχων, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,  ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχεθήκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν περίπου έξι γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο στοχευμένης έρευνας που διενεργήθηκε σε αγρόκτημά του, κατασχέθηκαν και εκριζώθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε μέσα σε περιφραγμένο τμήμα του αγροκτήματος.