Είναι τελικά taboo το one night stand; 5 λόγοι για να το κάνεις και… να μην το μετανιώσεις

Ήρθε η ώρα να περάσεις και λίγο καλά βρε κορίτσι μου

Το καλοκαίρι όπως και να το κάνουμε, τα πάντα είναι πιο ανάλαφρα-μέσα και η διάθεση εκτός φυσικά από τα ρούχα-. Είναι η εποχή που οτιδήποτε κι αν συμβεί στη δουλειά, δε σε αγγίζει και πολύ γιατί ξέρεις ότι θα βρεθείς στο νησί και όλα θα περάσουν.

Πόσο μάλλον αν είσαι single και οι διακοπές είναι με τις φίλες σου. Και τι γίνεται αγαπημένη μου όταν συναντάς αγόρι το οποίο σου αρέσει –έχεις φυσικά ανταπόκριση-αλλά δεν έχεις και όρεξη για πολλά; Να το κάνεις το one night stand το βράδυ αυτό που θα χορεύετε ξέφρενα και το αλκοόλ θα ρέει άφθονο, ή να παραμείνεις σεμνή και ταπεινή και να γυρίσεις στο δωμάτιο με τις… τέσσερις φίλες σου; Παρακάτω, σου έχω 5 βασικούς λόγους για να το κάνεις, και να μην το μετανιώσεις.

Για να ξεπεράσεις έναν πρώην

Δεν ξέρω αν το «Έρωτας με έρωτα περνάει» πιάνει σε σένα, αλλά θεωρώ ότι λίγο σεξ με εκείνον τον όμορφο άγνωστο που σε φλερτάρει δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Ok δεν είπα ότι θα ξεχάσεις τον πρώην, αλλά είναι μία καλή αρχή!

Γιατί θέλεις μόνο λίγο σεξ

Η αλήθεια είναι ότι έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή μας, που πραγματικά μπορεί αν μη θέλουμε σχέση, και το μόνο που πραγματικά επιθυμούμε είναι σεξ χωρίς πολλά πολλά. Είναι γιατί θέλεις να περάσεις καλά μόνη σου; Είναι γιατί μόλις χώρισες και θέλεις να χαρείς την ελευθερία σου; Είναι γιατί τα single χρόνια της ενήλικης ζωής σου είναι λίγα και θέλεις να τα χαρείς στο έπακρον; Τελοσπάντων, όποιος κι αν είναι ο λόγος κάντο. Με προφύλαξη έτσι;

Δεν έχεις να περιμένεις τίποτα και δε σε νοιάζει κιόλας

Θα είσαι καλή; Ποιος ξέρει; Έχεις φάει τον αγλέουρα αυτές τις μέρες και η κοιλιά σου πετάει; Και τι σε νοιάζει; Μήπως θα τον ξαναδείς; Με λίγα λόγια, ζήσε τη στιγμή και άσε το μετά. Και τελοσπάντων, ήρθε η ώρα να σε απασχολήσει ο εαυτός σου και μόνο αυτός!

Είναι καλύτερο από το Friends with Βenefits

Διότι μπορεί και στις δύο περιπτώσεις να κάνεις σεξ, στο FWB όμως αρχίζει από ένα σημείο και μετά να παίζει συναίσθημα. Και τότε, όταν η ανταπόκριση δεν υπάρχει, τα πράγματα είναι δυσοίωνα και σκοτεινά. Ενώ στο one night stand, μέχρι να συστηθείς τελείωσες! Μη μου πεις ότι έχεις ερωτευτεί άνθρωπο έτσι γιατί θα τρελαθώ.

Και για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Ε συγνώμη αλλά χρειάζεσαι κι εσύ μία τονωτική ένεση αυτοπεποίθησης. Έπειτα από έναν δύσκολο χειμώνα, που τα πράγματα δε σου πήγαν όπως θα ήθελες, έχεις ανάγκη να νιώσεις επιθυμητή και σέξι. Μάντεψε: Να η ευκαιρία!

Διαβάστε επίσης