Δεν φαντάζεστε τι πουρμπουάρ άφησε ο Ρονάλντο φεύγοντας από το Costa Navarino

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγονται πολλά. Πώς είναι καβαλημένο καλάμι, πώς κοιτάει πρώτα τον εαυτό του, πώς όλα τα κάνει για τα λεφτά κι ύστερα για την δόξα. Ο νέος παίκτης της Γιουβέντους και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης όμως, στις διακοπές του στην Ελλάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Την ίδια ώρα που έκλεινε μια ιστορική μεταγραφή από τη Βασίλισσα στη Μεγάλη Κυρία της τάξεως των 105 εκ. Ευρώ, με τον ίδιο να λαμβάνει 30 εκατ. τον χρόνο, σκέφτηκε και όσους τον εξυπηρέτησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Πύλο.

Φεύγοντας, ο Πορτογάλος σταρ έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Βέβαια, το γερό φιλοδώρημα δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο Ρονάλντο είχε ζητήσει να φτιαχτεί ειδικός χώρος μπόουλινγκ στη σουίτα όπου διέμενε, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Κακίες» της εφημερίδας Sportime. Ήθελε να μπορούν να παίξουν τα παιδιά του αλλά και τα παιδιά ενός φιλικού του ζευγαριού που έκανε μαζί διακοπές. Είναι ενδεικτικό ότι δέκα άτομα εργάστηκαν για δύο μέρες προκειμένου να φτιαχτεί ο χώρος, όπως επιθυμούσε.

Πηγή: sportime.gr/ filathlos.gr

Διαβάστε επίσης