Μαύρικας Αγρινίου: Βρέθηκε η σορός του 41χρονου αγνοούμενου σε αρδευτικό κανάλι! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον εντοπισμό του 41χρονου αγνοούμενου από την περιοχή του Δοκιμίου στο Αγρίνιο, καθώς ταυτοποιήθηκε πως σε αυτόν ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στον αρδευτικό αύλακα, κοντά στον Μαύρικα.
Η σορός του, εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη και οι οικείοι του κλήθηκαν να αναγνωρίσουν την αναγνωρίσουν ώστε να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του άνδρα. Η κηδεία του 41χρονου θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου στη 1 το μεσημέρι στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου (Κοιμητήριο) Αγρινίου.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου του συνεχίζονται, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην Πάτρα για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πρώτη ενημέρωση:

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε σήμερα στις 7.15 το πρωί σε αρδευτικό κανάλι στο Μαύρικα Αγρινίου, πίσω από το Νοσοκομείο Αγρινίου. Τα στοιχεία της σορού δεν έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη η σορός, στο σημείο έσπευσε ηΠυροσβεστική και η Αστυνομία.

Υπενθυμίζουμε πως από χθες στην ευρύτερη περιοχή γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του41χρονου που εξαφανίστηκε από την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή του Δοκιμίου και οι έρευνες καθ’ όλη την διάρκεια την ημέρας είχαν επικεντρωθεί κατά μήκος της διώρυγας Δ7, εκεί όπου εξάλλου εντοπίστηκαν χθες τα ρούχα και τα παπούτσια του.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Εντοπίστηκε, σήμερα, το πρωί, στη θέση Μαύρικας Αγρινίου, από πολίτη, εντός αρδευτικού καναλιού, νεκρός, ο 41χρονος ημεδαπός, που είχε εξαφανιστεί από το Δοκίμι Αγρινίου. Ειδικότερα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του 41χρονου, από συγγενικό του πρόσωπο, χθες 16-7-2018, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ επιπλέον δηλώθηκε ότι βρέθηκαν τα ενδύματά του στην θέση Φουσκάρι Αγρινίου, σε κοντινή απόσταση από αυλάκι.

Η σορός του 41χρονου εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί, από πολίτη μέσα σε αρδευτικό κανάλι στη θέση Μαύρικας Αγρινίου. Ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών θανάτου του 41χρονου, ενώ από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίουπαραγγέλθηκε Ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία – νεκροτομή.