Τα ζώδια σήμερα 17 Ιουλίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αυτή την φορά του 3ου δεκαημέρου, είναι και πάλι οι τυχεροί της ημέρα! Ήλιος Εξάγωνο με Σελήνη και το συναίσθημα γίνεται πράξη και εξομολόγηση! Σήμερα είμαστε αυτό που αισθανόμαστε!

Κριός

Γενικά
Έχεις μάθει να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, Κριέ. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που μάλλον βρίσκεσαι. Κοίτα τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα, προσπάθησε να προγραμματιστείς καλύτερα και θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ μου, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας, Κριέ μου, θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σου σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Θα δεχτείς προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.

 

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον ερωτικό τομέα, Ταύρε, και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς πάντως να πετύχεις πάρα πολλά και θ’ αρχίσουν σιγά – σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις δρομολογημένα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε, λοιπόν, αυτή την περίοδο να κάνεις χρηματικές συναλλαγές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

 

Δίδυμος

Γενικά

Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να πετύχεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις κάποια πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές ίσως σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των πλανητών, για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες σχετικά με θέματα που σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, να μη δημιουργήσεις με τη συμπεριφορά σου μπερδέματα με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας, Δίδυμέ μου, και σήμερα η πίεση θα σε κυριεύει. Θα ανταπεξέλθεις όμως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, οπότε μην αγχώνεσαι κι απλά βάλε πρόγραμμα στη μέρα σου. Μη συνεχίζεις κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα γραφειοκρατίας.

 

Καρκίνος

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Καρκίνε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, να ξέρεις ότι θα βρίσκεται στο δικό σου χέρι. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε, για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις από παλιότερα στο μυαλό σου. Διαθέτεις διορατικότητα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επαγγελματική επιτυχία. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σ’ εκνευρίζουν, χαλώντας σου τη διάθεση. Καλύτερα θα ήταν, να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Λέων

Γενικά

Σήμερα, Λέων, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές διεργασίες, διαφορετικά θα σου δημιουργηθεί πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πάντα έχεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να εκνευρίζεσαι αυτή την περίοδο, επειδή έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις συνεχίζονται κι αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση. Σε διαβεβαιώνω όμως, ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

Παρθένος

Γενικά
Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, Παρθένε, μείνε μακριά τους, αφού το μόνο που κάνουν, είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα κι η επιτυχία δε θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Μια βραδινή έξοδος με φιλικά πρόσωπα θα σου έκανε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου κι άφησέ τον να προσπαθήσει να σου φτιάξει το κέφι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου, θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει το πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, θα έχεις έντονο άγχος για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Ζυγός

Γενικά

Σήμερα, Ζυγέ μου, μην κινηθείς παρορμητικά, διότι κινδυνεύεις να κάνεις λάθη, που θα φέρουν προβλήματα στο μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις αυτή τη μέρα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, κοίτα να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις και καθυστερούν. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, διότι στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Σα οικονομικά σου, φροντίζεις να ισορροπήσεις, παρόλο που πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα αποδειχθούν πάρα πολλά.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, Σκορπιέ, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά απόφυγε να ασχοληθείς με κουβέντες που δεν οδηγούν κάπου, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Θα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις και προβληματικές καταστάσεις, Σκορπιέ, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να βελτιώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Δε χρειάζεται, λοιπόν, να αγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι βγάζεις τα πάντα εις πέρας με άψογο τρόπο. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θ’ αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις σφιχτή διαχείριση.

Τοξότης

Γενικά

Από σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να ηρεμήσεις λίγο από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις δυσάρεστες καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να επανορθώσεις τα λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης, σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου, Τοξότη. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους κι ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Μια πληθώρα αλλαγών στη ζωή σου, Αιγόκερε, έρχεται αυτές τις μέρες. Το ζήτημα με σένα είναι ότι αγχώνεσαι για θέματα, τα οποία δεν έχεις προγραμματίσει, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός ν’ αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους κι εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως και κυρίως χωρίς αμφιβολία για το αύριο, ξέροντας ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλά κακώς κείμενα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, στις οποίες πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που ίσως προκύψουν, καλό είναι να φανείς πάρα πολύ προσεκτικός.

Υδροχόος

Γενικά

Η σημερινή μέρα, Υδροχόε, απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα. Κοίτα να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και το δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, αφού την τελευταία περίοδο με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, Υδροχόε, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, Υδροχόε μου, κι επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, εκνευρίζεσαι πολύ. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Ιχθύς

Γενικά

Από σήμερα, Ιχθύ, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και ν’ αποβάλλεις οτιδήποτε ανακόπτει την εξέλιξη των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές κι όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου, κι η ανταμοιβή δε θα αργήσει να έρθει. Μην αδρανήσεις για οποιονδήποτε λόγο, αφού ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ καλή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βλέπεις ότι πολλές άσχημες στιγμές έχουν πλέον ξεχαστεί κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά, Ιχθύ μου. Σήμερα θα σου κάνουν κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή:   oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης