Πάτρα: Τι συνέβη στο διαμέρισμα της δολοφονημένης 88χρονης - Η Φούλα Παπανδρέου το θύμα - Σήμερα η νεκροψία

βρεθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Οι κακώσεις δεν είναι από πτώση, αλλά τις έχει επιφέρει εξωτερικός παράγοντας, δηλαδή άτομο ή άτομα - και απομένει να δούμε τι προκάλεσαν εσωτερικά αυτές οι κακώσεις, και αν οδήγησαν στην αιτία θανάτου», δηλώσε η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της ηλικιωμένης Πατρινής Φούλας Παπανδρέου, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο διαμέρισμα μας.

Η νεκροψία - νεκροτομή που πρόκειται να γίνει σήμερα στη σορό της 88χρονης, αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες και τα αίτια το τραγικού περιστατικού, την ώρα που η Αστυνομία, καταλήγει πως πρόκειται για έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία, όπως πρόεκυψε από την εξέταση του χώρου και των στοιχείων που βρέθηκαν σε αυτό.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Η 88χρονη, ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, τ. προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.
 

Κόρες τους είναι, η Ευγενία Παπανδρέου και η  Νίκη Πετσάλη. Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.
 

ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ;

Η ηλικιωμένη φέρει κακώσεις στο πρόσωπο και στον λαιμό, το σπίτι ηταν αναστατωμένο, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της κλειδαριάς, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη της στους δολοφόνους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον της ηλικιωμένης, σε έπιπλα του διαμερίσματος έχουν βρεθεί ίχνη ψαξίματος, το ίδιο και σε μέρη του χώρου όπου φυλάσσονταν κοσμήματα.

Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΟ- Την σκότωσαν μέσα στο σπίτι της στην οδό Γούναρη- Άνοιξε μόνη της στους δολοφόνους της- Σκοπός τους ήταν η ληστεία- Σύζυγος γνωστού παράγοντα το θύμα

Μάλιστα εκτιμάται πως οι δράστες είναι δυο. Το έγκλημα υπολογίζεται πως διαπράχθηκε μεταξύ 12 με 2 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Γούναρη. 

Η παραγγελία από σουπερ μαρκετ αποκάλυψε το έγκλημα.

Η 88χρονη, γνωστή Πατρινή έμενε μονη της. Ακριβώς στους κάτω ορόφους έχουν γραφεία τα παιδιά της. Η γυναίκα είχε παραγγείλει τα ψώνια της το πρωί. Όταν έφθασε ο υπάλληλος του super market κανείς δεν άνοιγε την πόρτα.

Οι δικοί της ανησύχησαν, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στην σορό της 88χρονης

 

 

 

Διαβάστε επίσης