Σήμερα η κηδεία του Δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου

Στις 15:30 στο Κοιμητήριο Καλλιθέας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 62 ετών, προσβεβλημένος από βαριάς μορφής πνευμονία.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook ο αδελφός του Ευάγγελος Αντώναρος, η κηδεία θα γίνει στις 15:30 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

«Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυο τους έχουν "συνεννοηθεί" μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά. Θα σχολιάζουν τα... επίγεια με το δικό τους τρόπο... Ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός» γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να γίνουν προσφορές στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε πολλές ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  παρουσιαστής εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ