Στο Λόγγο σήμερα ο Μιχάλης Αυγενάκης

ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας

Πολιτική εκδήλωση διοργανώνει σήμερα Δευτέρα η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αιγιάλειας με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Long beach» (στην παραλία Λόγγου)

Τα μέλη του ΔΣ και οι εθελοντές της Τοπικής Οργάνωσης έχουν φροντίσει έτσι ώστε η αυριανή πολιτική εκδήλωση να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και κεντρικό επίπεδο, καθώς στόχος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση της παράταξης στον δρόμο για τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν.

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην εκδήλωση είναι μεγάλο καθώς ήδη έχουν διατεθεί δεκάδες προσκλήσεις (τιμή 5 ευρώ), τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται από τα μέλη τού Δ.Σ. μ και σήμερα το απόγευμα, στην είσοδο του ξενοδοχείου, για όσους εκ των φίλων και υποστηρικτών της ΝΔ επιθυμούν να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας.

Υπενθυμίζεται πως η ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας έχει μισθώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση όσων δεν διαθέτουν όχημα από το Αίγιο προς τον χώρο της εκδήλωσης. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο Βασίλειο Σταθακάρο (6937 123148) και την ταμία Αρχοντούλα (Ντία) Παναγοπούλου
(6942 982430).

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει ομιλία από τον κ. Αυγενάκη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ
ακολούθως θα παρατεθεί δεξίωση στον περιβάλλοντα χώρο τής ξενοδοχειακής μονάδας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ