Αχαΐα: Το χάρο με τα μάτια τους... είδε οικογένεια στον Αλισσό - "Ευτυχώς! Από εκεί που είδατε ... βγήκαμε ζωντανοί..." - Παραλίγο τραγωδία - ΦΩΤΟ

ΣΥΝΈΒΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ Π. ΠΑΤΡΩΝ ΠΥΡΓΟΥ

"Ευτυχώς βγήκαν ζωντανοί από εκεί μέσα...", μας περιγράφει η μητέρα της οικογένειας που έπαθε σοκ χθες όταν έμαθε για το τροχαίο στην παλαιά Πατρών - Πύργου στο ύψος του Αλισσού.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο άνδρας της και το ένα από τα δύο παιδιά της οικογένειας. Χθες το απόγευμα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών - Πύργου. Λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι τους στον Αλισσό. Μια στιγμή που πάγωσε το χωριό και έκοψε την ανάσα σε φίλους και γνωστούς. Ευτυχώς, όπως μας μεταφέρει η γυναίκα, οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί. Ωστόσο χρειάστηκε χθες να παραμείνουν στο νοσοκομείο καθώς έχουν χτυπήσει σε πλευρά και κεφάλι. "Πραγματικά είχαν Άγιο μαζί τους...", σημειώνει. Όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα λόγω της υπερβολικής ταχύτητας που είχε αναπτύξει το άλλο όχημα που φέρεται να μην είδε το προειδοποιητικό φλας του προπορευόμενου οχήματος. Σε κάθε περίπτωση, τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ για μια ακόμη φορά η περιοχή, φωνάζει και διαμαρτύρεται για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παλαιά Πατρών - Πύργου. Η οποία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει πολύ μεγάλη κίνηση καθημερινά. Δεν είναι μόνο οι παραθεριστές που πηγαίνουν κάθε μέρα Πάτρα για τις δουλειές τους, αλλά και οι επισκέπτες που επιλέγουν τις όμορφες παραλίες της ακτογραμμής της δυτικής Αχαΐας. Εκτιμάται, ότι θα πρέπει να ενισχυθούν τα προληπτικά μέτρα, με ενίσχυση φωτισμού, παλλόμενα σήματα και μεγάλα στοπ στις διασταυρώσεις. 

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε επίσης