Διακοπές με το αγόρι: 4 τραγικά πράγματα που κορόιδευες, αλλά όχι πια!

Kαι σίγουρα θα κάνεις

Η αλήθεια είναι ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λες. Και σίγουρα έχεις κοροιδέψει ζευγάρια στις διακοπές τους που σαλιαρίζουν λιγάκι περισσότερο. Έλα όμως που η ζωή είναι κύκλος και αυτά που απαξιώνεις κάποια στιγμή θα τα λουστείς. Όσο κι αν ντρέπεσαι, δεν πειράζει να κάνεις τα παρακάτω:

Να μένετε μονίμως στο δωμάτιο για αγκαλίτσες και σεξ: Αυτή είναι η μαγεία του καλοκαιριού: Να μην κάνεις τίποτα. Μία θάλασσα, ένα φαγητό και μετά σπίτι. Τηλεόραση, κλιματιστικό και ό, τι ήθελε ας προκύψει. Σιγά μην τρέχετε στα clubs.

Nα βγάζετε selfies χωρίς να σας νοιάζει το τοπίο: Μόνο τα μούτρα σας. Μαζί. Και με φιλάκι. Εντάξει χάλια, αλλά είστε ερωτευμένοι. Σας συγχωρώ. Μην το παρακάνετε όμως…

Να τρώτε δίχως αύριο ταΐζοντας ο ένας τον άλλο: Επειδή δηλαδή δεσμευτήκατε, θα πρέπει να παχύνετε κιόλας; Ε όχι! Βέβαια, διακοπές είστε, οπότε μπορείτε να φάτε λίγο παραπάνω. Και εντάξει, μπορείς να τον ταΐσεις στο στόμα. Αλλά μία μπουκιά. Αλλιώς θα γίνετε περίγελος.

Να περπατάτε αγκαλιά στα σοκάκια: Άντε να περπατήσετε για λίγο. Όλο το νησί αγκαλιά όμως δεν πάει πολύ; Δηλαδή να σταυρώσετε και ένα βήμα χωρίς να τσουγκρίσετε! Έλεος.