Μεγάλη και συγκινητική η προσφορά της EUROINS στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ - Δώρισε είκοσι στολές στην ΟΠΚΕ Αχαΐας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

εταιρία με πλούσια κοινωνική προσφορά

Μια μεγάλη και συγκινητική προσφορά έκανε η εταιρία EUROINS στην Πάτρα. 

Στο υποκατάστημά της που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνει 14 (3ος όροφος), βρέθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Κωνσαντίνος Μάκαρης.

Εκ μέρους της εταιρίας, ο κ. Μάκαρης, πρόσφερε στο σώμα του ΟΠΚΕ Αχαΐας 20 στολές. Τις στολές παρέλαβαν εκπρόσωποι του σώματος. Παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας.

Ο κ. Τσεκούρας ευχαρίστησε θερμά την εταιρία για το κοινωνικό της πρόσωπο, τονίζοντας ότι ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι ιδιωτικές πρωτοβουλίας, καθώς το σώμα της ΕΛ.ΑΣ έχει πολλά κενά στις υποδομές, πέραν της μικρής δύναμης στο προσωπικό. Ένα από αυτά είναι ο εξοπλισμός των αστυνομικών, όπως είναι οι στολές αλλά και τα παλιά οχήματα, τρία όλα κι όλα σε όλη την Αχαΐα. 

Ο κ. Μάκαρης, υποσχέθηκε στον κ. Τσεκούρα, ότι η εταιρία, θα κάνει ότι μπορεί, ώστε να προσφέρει ακόμη τρία οχήματα στο σώμα. "Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε", είπε ο κ. Τσεκούρας, τονίζοντας ότι αυτές οι πρωτοβουλίες σπανίζουν και αξίζουν συγχαρητηρίων. Η κοινωνική δράση της εταιρίας είναι πλούσια. Φέτος κλείνει 20 χρόνια και έχει βάλει στόχο να ανακατασκευάσει 20 σχολεία σε όλη την Ελλάδα (οι σκέψεις είναι για ακόμη περισσότερα), ενώ τη βλέπουμε να είναι εμπράκτως δίπλα στα παιδιά, στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τους Έλληνες πρωταθλητές, τον πολιτισμό, δίπλα στην Αστυνομία για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την έρευνα και την ανάπτυξη, αλλά και αρωγός στο έργο της Εκκλησίας και του Στρατού. 

Ο κ. Μάκαρης ζήτησε και πήρε μαζί του, ως ενθύμιο, τα διακριτικά της στολής και έδωσε ραντεβού πάλι μαζί με τους Αχαιούς αστυνομικούς πάλι στο γραφείο της Πάτρας, όταν θα είναι σε θέση να προσφέρουν και τα οχήματα! 

 

Τα στελέχη του γραφείου στην Πάτρα

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η GLOBAL INSURANCE GROUP είναι μια μεσιτική ασφαλιστική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου. 

Η εταιρεία μας αποτελείται από μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών οι οποίοι προέρχονται κατά κύριο λόγο από τον κλάδο γενικών ασφαλίσεων (αυτοκινήτων, σκαφών, περιουσίας, αστικής ευθύνης, μεταφορών κτλ.) αλλά και από άλλους κλάδους σχετικούς με το αυτοκίνητο (επισκευή, φανοποιείο, οδική βοήθεια κτλ.).

Τα περισσότερα μέλη του ανθρώπινου δυναμικού μας έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες εταιρείες στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό. 
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής, επανδρωμένα με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο Δίκτυο Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφαλιστική κάλυψη και την ταχύτατη εξυπηρέτηση σε πανελλαδική εμβέλεια.

Η Φιλοσοφία 
Λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το ήθος και τη διαφάνεια. Φροντίζουμε τα προϊόντα που σας προτείνουμε να είναι απλά, κατανοητά και ευέλικτα. Σας καθοδηγούμε να επιλέξετε καλύψεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις προσωπικές σας ανάγκες. Στεκόμαστε υπεύθυνα και με συνέπεια δίπλα σας ανά πάσα στιγμή γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Η Αποστολή 
Η δημιουργία υπηρεσιών ασφάλισης, η διαχείριση απλών και ειδικευμένων κινδύνων, βασισμένη στην ευθύνη, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα, με πλήρη σεβασμό της εμπιστοσύνης των πελατών, των συνεργατών και των εργαζομένων μας.