Φτιάξε βαλίτσα! Αυτή η νέα έρευνα για τα ζευγάρια θα σε ενθουσιάσει

Με ποιον θα πας φέτος διακοπές;

Όταν σκέφτεσαι πως θες να δεις νέα πράγματα και να ανακαλύψεις νέους κόσμους, μία είναι η λύση. Τα ταξίδια. Και σίγουρα είναι υπέροχη η συλλογή εμπειριών, το να γνωρίζεις νέα πράγματα κ.ο.κ, όμως ακόμη καλύτερο είναι το άτομο που έχεις μαζί σου σε αυτό το ταξίδι. Εάν έχεις κλείσει ήδη τον προορισμό και αμφιταλαντεύεσαι αν θα πας με την κολλητή ή τον σύντροφό σου, προτείνουμε να διαλέξεις το δεύτερο.

Και πίστεψε μας, δεν θα χάσεις. Γνωρίζουμε πως τα ταξίδια έχουν μία θετική επίδραση στα ζευγάρια, όμως η νέα έρευνα θα σε ενθουσιάσει ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα λοιπόν με μία πρόσφατη έρευνα, τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί έχουν μία πιο υγιή και ευτυχισμένη σχέση –πάντα σε σχέση με αυτά που δεν το κάνουν-, ενώ το 63% των ζευγαριών απάντησε πως ακόμη και μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είναι ικανή να αναζωπυρώσει την φλόγα ανάμεσα τους.

Και δεν σταματάμε μόνο σε αυτό. Το 83% αυτών που ταξιδεύουν σαν ζευγάρι είπαν πως το ρομαντικό του πράγματος μεταξύ τους παραμένει ζωντανό, ενώ το 77% αυτών απάντησε πως έχει πολύ καλύτερη σεξουαλική ζωή. Και δεν το λες και μικρό το ποσοστό αυτό. Και στην εποχή που ζούμε, που η αποξένωση έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας, είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτό.

Λοιπόν εσύ θα πας με τις κολλητές σου διακοπές φέτος;