Πάτρα: Επανέρχονται οι κάτοικοι στο Νότιο Διαμέρισμα για τους μετανάστες - Ζητούν βοήθεια από δήμο, περιφέρεια και Αστυνομία - "Δώστε λύση πριν γιγαντωθεί το πρόβλημα"

"έχουν αυξηθεί"

Αυξάνεται και πάλι ο αριθμός μεταναστών που φτάνουν στην Πάτρα με το όνειρο να περάσουν από το λιμάνι της πόλης στις χώρες της Ευρώπης και αυτή τη φορά, επανέρχονται με παρέμβασή τους οι κάτοικοι του νοτίου διαμερίσματος. 

"ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΗΜΈΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΊΤΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΑΎΞΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΜΟΥΝΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΆΝΙ ΚΑΙ ΠΈΡΙΞ ΑΥΤΟΎ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ.ΚΑΛΟΎΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ, ΤΟΝ ΔΉΜΟ, ΤΗΝ ΗΓΕΣΊΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΎΝ ΣΕ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΆΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΈΝΟΥ.ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΎΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ, ΝΟΙΏΘΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΟΙ.ΔΏΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΛΎΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΊ ΚΑΙ ΠΆΛΙ.ΕΛΠΊΖΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΝΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ", σημειώνει το "ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΌ ΤΩΝ ΣΥΛΛΌΓΩΝ ΝΌΤΙΟΥ ΤΟΜΈΑ". 

Όπως έχουμε γράψει, παρατηρείται ζωηρή κίνηση προς την περιοχή του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου και ΑΒΕΞ. Στην οδό Σουνίου και στην γύρω περιοχή πίσω από τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις. Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία έχει μετατρέψει σε "φρούριο" την περιοχή με συνεχείς και καθημερινές περιπολίες αλλά και προσαγωγές, φαίνεται ότι η νέα κινητικότητα ανησυχεί για μια ακόμη φορά τους κατοίκους. 

Οι εντολές από τη διοίκηση της ΕΛ.ΑΣ, από τη στιγμή που εκκενώθηκαν οι δύο άτυποι καταυλισμοί σε ΑΒΕΞ και Λαδόπουλο, είναι αυστηρές και σαφείς. Οι περιπολίες συνεχείς και όλο το 24ωρο στην περιοχή των δύο πρώην άτυπων καταυλισμών, αλλά και σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης, ιδιαίτερα στο ύψος του λιμανιού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης