Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια στο Αρχαιολογικό Μουσείο

1-30 νοεμβριου

           Το 2018 ο  Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος συμπλήρωσε  100 χρόνια από την ίδρυσή του,  εκατό  χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στις επιχειρήσεις  της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος για την ανάπτυξη της περιφερειακής βιομηχανίας. Σήμερα  ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος  εκπροσωπεί  το σύνολο σχεδόν της μεταποιητικής δραστηριότητας του γεωγραφικού χώρου ευθύνης του  και  αποτελεί έναν από τους πέντε (5) Περιφερειακούς Συνδέσμους της χώρας   με μέλη πάνω από 230 βιομηχανίες.

 

          Για την συμπλήρωση των  100 χρόνων  λειτουργίας μας το Δ.Σ. αποφάσισε  να διοργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις για να τιμήσει την επέτειο αυτή. Μεταξύ αυτών είναι και η  έκθεση της μεταποιητικής – βιομηχανικής ιστορίας της περιοχής μας, η οποία θα παρουσιασθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας από 1 έως 30 Νοεμβρίου 2018.

 

         Για τις ανάγκες της έκθεσης και προκειμένου να συγκεντρωθούν και να ετοιμασθούν τα διάφορα εκθέματα, παρακαλούμε όλους τους φορείς επιχειρηματικούς, επιστημονικούς, πολιτιστικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς, επιχειρήσεις που διατηρούν παλαιά εργαλεία ή μηχανήματα, μεμονωμένους συλλέκτες που διαθέτουν ιδιωτικές συλλογές  και όλους όσους θα ήθελαν να συμβάλουν με συναφές συλλεκτικό υλικό από το οικογενειακό ή προσωπικό και επιχειρηματικό αρχείο (έγγραφα, παλαιές μετοχές,  φωτογραφίες, συσκευασίες προϊόντων, μικρών διαστάσεων μηχανολογικό εξοπλισμό,  διαφημιστικό υλικό της εποχής, αφίσες  κ.λ.π. και οτιδήποτε ενδιαφέρον που θα είχε αξία και σημασία να εκτεθεί).

 

       Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους  καθώς και τις επιχειρήσεις που διαθέτουν σχετικό υλικό  να έρθουν σε επαφή με την κ. Ελένη Μπενέκη (τηλ. 210 3418062, 6974749291), επιμελήτρια της σχετικής έκθεσης , για τα πρακτικά ζητήματα του δανεισμού του πρωτότυπου υλικού ή/και αντιγράφων με τα οποία προτίθεστε να συμβάλετε στη διοργάνωση της έκθεσης.

 

       Θα θέλαμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα τηρηθούν όλες οι σχετικές προϋποθέσεις δανεισμού, συντήρησης και έκθεσης των τεκμηρίων καθώς επίσης και της ασφαλούς επιστροφής τους.  

                                                                                                                                                                           

Για  περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις  μπορείτε να επικοινωνείτε στα γραφεία του Συνδέσμου με την κα Ρεγγίνα Κυριαζή και την κα Κων/να  Κάσδαγλη.

Τηλ: 2610620815 από  Δευτέρα έως Παρασκευή  και ώρες  9:00 – 16:00