ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Παπανάτσιου κατέθεσε την Τροπολογία για το Θαλάσσιο μέτωπο - Τι προβλέπει για τα καταστήματα της παραλιακής

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ TEMPO24.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το μεσημέρι της Τρίτης κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την οριστική παραχώρηση στο Δήμο Πατρέων του Θαλάσσιου Μετώπου.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι η Υφυπουργος Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, που χειριζόταν το θέμα υπέβαλλε την τροπολογία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr, με βάσει την τροπολογία δεν κινδυνεύουν τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Ειδικότερα, προβλέπεται η λειτουργία τους για τα επόμενα 5 χρόνια, χωρίς την καταβολή κανενός προστίμου.

"Μόλις τώρα η υφυπουργός Οικονομικών κ. Παπανατσιου κατέθεσε διάταξη νόμου με την οποία το παραλιο μέτωπο αποδίδεται στον δήμο της Πάτρας. ΉΤΑΝ ΔΊΚΑΙΟ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΠΡΆΞΗ μετά από χρόνια διεκδικήσεων της πατραϊκής κοινωνίας. Το έκανε πράξη αυτή η Κυβέρνηση", σχολιάσε η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου.

anagnostopoulou_tempo.jpg

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός, με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας για την παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στο Δήμο Πατρέων δήλωσε τα εξής:

“Ολοκληρώνεται η διαδικασία οριστικής παραχώρησης του θαλάσσιου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας.

Μετά από πολύχρονες προσπάθειες, αγώνες και κινητοποιήσεις των Πατρινών, μετά από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και εξαπατήσεις προηγούμενων κυβερνήσεων, ικανοποιείται το δίκαιο αίτημα για την απόδοση του θαλάσσιου μετώπου στους πολίτες της Πάτρας, όπως είχε δεσμευθεί ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το 2015.

Άμεσα η τροπολογία θα ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, ελπίζουμε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία.”

kpwbwzipvu58aefcd697b0d_0_0.jpg

"ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΤΑΞΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΑΙΤΗΜΑ 10ΕΤΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΩ ΚΑΙΡΟ!!!!", είναι το post που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο FB, o Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας ΡΙζούλης. 

rizoulis-patratora.gr__0.jpg

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης