Τα πρόσωπα της σπείρας που εξαπατούσε υποσχόμενη ρύθμιση οφειλών - ΦΩΤΟ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων μελών της σπείρας που εξαπατούσαν πολίτες υποσχόμενοι την διαμεσολάβηση τους για τη ρύθμιση οικονομικών οφειλών προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες, δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας τριών μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί α) στην πρόοδο της προανάκρισης, β) στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, γ) στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και δ) στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων τα οποία είχαν πεισθεί να καταβάλουν χρηματικά ποσά χωρίς να αντιληφθούν ότι είναι θύματα απάτης, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476823 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε εδω περισσότερα

Διαβάστε επίσης