Πάτρα: Τι θα μπορούσε να συμβεί στα παιδιά που κολύμπησαν στη δεξαμενή του Γλαύκου

ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Μοιραία θα μπορούσε να αποβεί η πράξη των τεσσάρων νεαρών, που όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr, μπήκαν στον υδροηλεκτρικό σταθμό του Γλαύκου για να κάνουν μπάνιο στη δεξαμενή!

Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση αυτή θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη, καθώς στα νερά της δεξαμενής δεν υπάρχει άνωση! Για καλύ τύχη των παιδιών ηλικίας από 16 έως 19 ετών, έγιναν αντιληπτά από υπάλληλο των εγκαταστάσεων και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγο αργότερα με την κατηγορία της πρόκλησης φθοράς ξένης περιουσίας. Για να εισέλθουν στον υδροηλεκτρικό σταθμό, έσπασαν πόρτα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής.

Πάτρα: Απίστευτο! Νεαροί έσπασαν την πόρτα του υδροηλεκτρικού σταθμού για να κάνουν ... μπάνιο στη δεξαμενή!

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

"Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 16 έως και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένης φθοράς.


Ειδικότερα, οι ημεδαποί εισήλθαν σε μονάδα παραγωγής υδροηλεκτρικής  ενέργειας στην Πάτρα, όπου προξένησαν φθορές, διακόπτοντας την  υδροδότηση, με αποτέλεσμα να μην παράγεται η προβλεπόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας  Πατρών,  την στιγμή που αποχωρούσαν από τον υδροηλεκτρικό σταθμό και 
συνελήφθησαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων, από τους αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης