Πάτρα: Επανεμφάνιση εμπρηστή ΙΧ αυτοκινήτων; Δυο καμμένα οχήματα, μια σύλληψη από την Πυροσβεστική - ΦΩΤΟ

ΣΕ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Τέλος στη δράση ενός εμπρηστή με "προτίμηση" Ι.Χ αυτοκίνητα, φέρεται πως έβαλε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών, μετά τη σύλληψη ενός άνδρα.

tr.jpg

Πρόκειται για άτομο που εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά που κατέκαψε αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Σουνίου, πίσω από το πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου.

Οι πληροφορίες και τα στοιχεία που συνέλλεξαν το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, οδήγησαν στη σύλληψη του νεαρού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι του εμπρησμού από πρόθεση.

36758520_1609696445824041_8601246900202504192_n.jpg

Πάτρα: Φωτιά πίσω από το εργοστάσιο Λαδόπουλου - Αμάξι έγινε κάρβουνο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- Νέα εστία πίσω από τη ΔΕΥΑΠ- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λίγα 24ωρα αργότερα, τα ξημερώμα της Δευτέρας ένα ακόμα σταθμευμένο αυτοκίνητο αυτή τη φορά στην Αγία Σοφία, έγινε παρανάλωμα του πυρός. 

Συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Φαιστού και Δοιρανής ένα σταθμευμένο Ι.Χ τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Από την πυρκαγιά σημειώθηκαν εκρήξεις, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Πάτρα: Πανικός τα ξημερώματα στην Αγία Σοφία-Πυρκαγιά και εκρήξεις σε σταθμευμένο Ι.Χ - ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης