Παύλος Χρηστίδης: Τσίπρας και Μητσοτάκης να ψηφίσουν την πρόταση μας για την ακύρωση περικοπής συντάξεων

«Το ΚΙΝΑΛ είναι πλουραλιστικός φορέας κι όχι ένα ΠΑΣΟΚplus»

Να στηρίξουν τη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για να ακυρωθεί η περικοπή των συντάξεων καλεί ο Παύλος Χρηστίδης τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά δηλώνει στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «θέλουμε να ακυρώσουμε τις μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Εδώ και τώρα. Αν ο κ. Τσίπρας δεν θέλει την περικοπή συντάξεων, να ψηφίσει την πρόταση μας. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αντί να αντιγράφει την πρόταση μας, θα μπορούσε απλά να την στηρίξει».

Ο κ. Χρηστίδης τονίζει ότι στις επόμενες εκλογές το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η προοδευτική επιλογή των πολιτών απέναντι στη συντήρηση των κ.κ. Τσίπρα, Καμμένου, Μητσοτάκη και θεωρεί γελοιότητες τα όσα είπε ο κ. Καμμένος περί αποστατών. «Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει πως είναι όμηρος των ΑΝΕΛ αλλά και της πολιτικής του ασυνέπειας και ανεπάρκειας», αναφέρει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και προσθέτει ότι «ο κόσμος απορρίπτει το σκηνικό νέας πόλωσης που στήνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Και θα απορρίψει τις δυνάμεις του διχασμού, ο οποίος στοίχισε ακριβά από το 2010, με ευθύνη και των δύο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχετικά με την αποχώρηση του Ποταμιού, ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά αποφεύγει να σηκώσει του τόνους δηλώνοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι πλουραλιστικός φορέας και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες κοινωνικές δυνάμεις κι όχι ένα ΠΑΣΟΚplus. «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο μεγάλος πολιτικός φορέας που συμμετέχει στον νέο πολυκομματικό φορέα της Κεντροαριστεράς και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η Φωφη Γεννηματά ήταν αυτή που έκανε πράξη αυτό που όλοι θέλαμε. Την ενότητα, την ανανέωση και τη διεύρυνση του χώρου», τονίζει.

Διαβάστε επίσης