Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ο Τάιλερ Χάνεϊκατ

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τον Τάιλερ Χάνεϊκατ. Ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε με αστυνομικές δυνάμεις.

 

Το χρονικό

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ είχε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στην περιοχή Sherman Oaks της Καλιφόρνια στις 5 μετά τα μεσάνυχτα τοπικής ώρας.

Η μητέρα του Αμερικανού φόργουορντ πήρε τηλέφωνο τις αρχές και τους ενημέρωσε ότι ο 28χρονος γιος της έχει αλλόκοτη συμπεριφορά. Αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι του άσου της ρωσικής ομάδας κι εκείνος άρχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο Χάνεϊκατ ταμπουρώθηκε σπίτι του, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι ειδικές δυνάμεις έκαναν έφοδο λίγο αργότερα στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό.

«Οι Ειδικές Δυνάμεις εισέβαλαν στη κατοικία και εντόπισαν έναν άντρα που δεν απαντούσε. Λίγο αργότερα το LAFD ανακοίνωσε πως ο άντρας είναι νεκρός. Οι αστυνομικοί είναι στο σημείο και και ερευνούν τις συνθήκες, περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη αναφορά των αστυνομικών δυνάμεων στο Twitter.

 

Ποιος ήταν ο Χάνεϊκατ

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ επιλέχθηκε στο Νο 35 του ντραφτ του 2011 από τους Σακραμέντο Κινγκς κι έκανε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ με τους «Βασιλιάδες» στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κι αγωνίστηκε κυρίως στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ. Το 2013 πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, ξεκινώντας την ευρωπαϊκή καριέρα του από την ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεχώρισε γρήγορα με τις εμφανίσεις του και πήρε μεταγραφή την επόμενη σεζόν στη Χίμκι. Στη ρωσική ομάδα αγωνίστηκε τη διετία 2014-16, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Τουρκία και την Εφές Αναντολού. Μετά από έναν χρόνο στην τουρκική ομάδα, ο Χάνεϊκατ επέστρεψε στη Ρωσία και τη Χίμκι, αποτελώντας μία από τις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση «3».

Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στην Euroleague, μετρώντας μέσο όρο 9,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, ενώ αντιμετώπισε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη.

 

newsit.gr

Διαβάστε επίσης