Χωρίζουν Τόνυ Μαυρίδης και Ευαγγελία Καραμπατζάκη;

εντονη η φημολογία πως αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στον γάμο τους

Είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε για τον Τόνυ Μαυρίδη και τη σύζυγό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη και δυστυχώς μία έντονη φήμη τούς φέρνει ξανά στο προσκήνιο της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο γνωστός και επιτυχημένος μουσικός παραγωγός και καλλιτεχνικός μάνατζερ και η όμορφη σύζυγός του, οι οποίοι γνωρίστηκαν πριν από 7 χρόνια αντιμετωπίζουν σοβαρή κρίση στον γάμο τους. 

Το ζευγάρι, τον πρώτο καιρό της σχέσης του έδειχνε πολύ ερωτευμένο, σαν να ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Η σχέση τους αυτή τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Αύγουστο του 2015 και πολλοί περίμεναν πως ο γάμος τους ήταν και το happy end σε μία υπέροχη ιστορία αγάπης. 

Τον τελευταίο καιρό,όμως, μαθαίνουμε πως σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση του γνωστού ζευγαριού. Μάλιστα, άτομο από το στενό φιλικό περιβάλλον του Τόνυ Μαυρίδη αναφέρει πως παρά το γεγονός ότι η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι μεγάλη, δεν κατάφεραν τελικά να νικήσουν την κρίση που τους οδήγησε σε ρήξη καθώς το ζευγάρι δεν είναι μαζί, εδώ και αρκετούς μήνες.

Μάλιστα, άνθρωπος αυτός που τους γνωρίζει καλά, αναφέρει πως η απόφαση για την Ευαγγελία να δώσει τέλος 
σε αυτή τη μακροχρόνια σχέση ήταν πολύ δύσκολη και η ίδια χρειάστηκε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταλήξει σε αυτή. "Ο πατέρας της, ο οποίος είχε μεγάλη αδυναμία στον Τόνυ, δεν είναι πια στη ζωή και αυτή η σκέψη την κρατούσε πίσω" αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον και των δύο.

Τόσο ο Τόνυ Μαυρίδης πάντως, όσο και η όμορφη Ευαγγελία Καραμπατζάκη, δεν αναφέρουν τίποτα για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ούτε καν στο στενό φιλικό τους περιβάλλον, προφανώς επειδή δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο ακόμα. Ο χρόνος, όπως πάντα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο... 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα στα μέσα του περασμένου Μαΐου. Στην έξοδό τους αυτοί και οι δύο έδειχναν ευδιάθετοι και πολύ δεμένοι, όπως δηλαδή τους γνωρίζαμε... 

Πηγή: gossiptv.gr

Διαβάστε επίσης