Τίτλοι τέλους για Συνατσάκη - Χατζηαγγελάκη

Χώρισαν χωρίς κανείς να το πάρει είδηση

Χωρισμός-βόμβα στη showbiz. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δεν είναι πια μαζί! Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι τους τελευταίους δύο μήνες έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και κανείς δεν το είχε πάρει χαμπάρι.

Αλλωστε, δεν πάνε δύο εβδομάδες που ο ηθοποιός και εξαιρετικός φωτογράφος ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram γυμνές -καλλιτεχνικές- φωτογραφίες της διάσημης συντρόφου του, τις οποίες σημειωτέον δεν έχει διαγράψει, παρά τη διαρροή της είδησης για το τέλος της σχέσης τους.

Επιπλέον, σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις της η ηθοποιός και παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε εκείνον σαν να είναι ακόμη ζευγάρι, λέγοντας πως κάνουν μαζί γυμνισμό σε παραλίες χωρίς πολύ κόσμο.

Οπως αποκάλυψε το περιοδικό «Hello!», οι δύο celebrities έχουν πάψει από καιρό να είναι μαζί και να ζουν κάτω από την ίδια στέγη στο κέντρο της Αθήνας, όπως έκαναν τον τελευταίο χρόνο. Οι λόγοι που οδήγησαν το ζευγάρι στη δύσκολη απόφαση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Με επεισοδιακό τρόπο

Να θυμίσουμε πως η Μαίρη και ο Σπύρος γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινό κέντρο την άνοιξη του 2015 και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, στο μαγαζί όπου τότε εμφανιζόταν το συγκρότημα Μέλisses, η παρουσιάστρια είχε ένα ατύχημα και ο γοητευτικός Σπύρος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, προσφέρθηκε να της βάλει πάγο στο σημείο όπου είχε χτυπήσει, ενώ όλο το βράδυ έμεινε στο πλευρό της.

Εκείνη η νύχτα έμελλε να είναι η αρχή μιας όμορφης σχέσης που διήρκεσε τουλάχιστον τριάμισι χρόνια. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η μελαχρινή τηλεπερσόνα κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Τόσο αυτός ο δεσμός της όσο και ο προηγούμενος με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή κράτησαν χρόνια.

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης